FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Výběr monitoru pro simulátor Jeden příspěvek | Celý strom
Výběr monitoru pro simulátor   16. 12. 2022 / 08:50
DidaJI
Mě už včera dorazily obě verze, G9 i CRG90. Zatím jsem rozbalil a lehce otestoval G9. Na simulátory je to super, hrozně návykové. Obzvlášť výhled z cockpitu a rozhlížení přes OpenTrack je pak pecka. Zatím jsem měl monitory pouze 60Hz, tady těch 240 je taky mazec, i práce s okny ve Windows je neuvěřitelně plynulá. Co mě tedy zklamalo je HDR, to jsem nedokázal nastavit tak aby to za něco stálo. Vždy to bylo horší než SDR. Snad jen u HDR videí na YouTube je to v tomto módu lepší, v simulátoru a ve hrách mi to přišlo vždy horší. U her co to nepodporují se dá alespoň na některé využít utilita flawless ultra wide, která funguje celkem dobře.
Jediné na co si bude asi potřeba zvyknout je nižší rozlišení na palec proti mojemu dosavadnmuí 4k 27 monitoru. Ten byl prostě logicky o poznání jemnější. Co se týče FPS, tak ho mám úplně stejné, teoreticky by mělo být o fous lepší než u mého předchozího monitoru, ale mě to brzdí CPU, takže je to úplně stejné.
Přes víkend ještě zkusím otestovat tu CRG90, ale tu jsem bral jen kdyby mi vadilo přílišné prohnutí u G9 a to je naopak naprosto v pohodě.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ