FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 18. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSLTL editování Jeden příspěvek | Celý strom
FSLTL editování   26. 1. 2023 / 09:49
Johnny pilot   
Zdravím vespolek, zkoušel tady už někdo editovat LIVE traffic od FSLTL, jako přidávání repaintů či samotných modelů tak, aby se přidané varianty létaly a zobrazovaly ve MSFS stejně jako zbytek podle FR24?

Díky za rady či sdílené návody
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 10:25
OK-EUU46   
Ono to jde?
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 10:48
Johnny pilot   
Musí to jít, už jednou se na netu objevil balíček, kde byly přidány AIA, AIG, HTAI a další modely, než jen FSLTL base. A sim s tím pracuje, zobrazují se podle reálu. Takže to musí nějak jít. Prakticky repaint a letadlo přidat umím, ale nevím kam ho zapsat, odkud bere flightradar24 kořenové zdroje, na základě jakého souboru, kde je seznam všeho, sahá po správném letadle a zbrarvení. Který to je a jak ho zdárně editovat.
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 10:50
Tragédie v JRD
FSLTL nemám .. nicmene cekal bych, ze nekde na disku bude mit konfiguracni soubor, kde bude mapování toho, co chodí z flightradaru na modely ve flight simu ...
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 11:00
OK-EUU46   
A kdo a podle jakého klíče přidává konkrétní model v FS letadlu z FlightRadaru?
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 11:04
Tragédie v JRD
tak fsltl má svoji sadu modelů a repaintů .... a z flightradaru pak z api chodí informace, ze dané letadlo je třeba A320 v barvách British airways.

no a někde (v letpším případě v konfiguračním souboru, v horším případě někde natvrdo v aplikaci) je pak mapování, že A320 BAW se má mapovat na model s názvem XYZ (to mapování vytváří autoří fsltl a distribuujou spolu s aplikací)

a tahle informace se pak realtime cpe přes SimConnect do flightsimulátoru (zobraz letadlo s titlem XYZ na souřadnicích ABC DEF)

no a pokud jsou autoři trošku normální, tak ta mapovací informace bude jako nějaký json, csv, txt někde na disku spolu s aplikací. v tom případě ji půjde při troše štěstí změnit. a pokud nejsou, tak je tahle mapovací dabulka zadrátovaná v aplikaci.
 

FSLTL editování   26. 1. 2023 / 11:27
Johnny pilot   
To je vše jasné, ono to mají ty jednotlivé modely všechno v texťácích, jak kód letadla, tak kód aerolinky, pod kterýma se zobrazují i na FR24. Ale přes co si ten injektor sahá po daném letadle a barvě do skožky base. Kde má ten injektor ty cesty. To mě zajímá. A je už jasné, že to jde i mimo ruce autorů FSLTL, jelikož tam už borec přidal spoustu dalších letadel, ale nemá na nich všechny repainty. A jelikož mu ten balíček správci z jedněch stránek smazali, bojím se, že ho demotivovali k další veřejné tvorbě. Ale položil základ tomu, že se na tom dá dělat stejně jako na offline traffikách z předchozím simů. V tomto to vidím ale efektivní, že stačí přidat jen aerolinku a flightplany bude mít vždy aktuální. Ale teď jak to udělal... jak řekl injektoru, že tam má nově 737maxe a může ho zobrazovat.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ