FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Chorvatsko pobrezie utesy Jeden příspěvek | Celý strom
Chorvatsko pobrezie utesy   7. 5. 2023 / 17:31
simulatorak
Oblast rogoznice/primosten. Pobrezie vnutri v zatoke ma utesy, kde samozrejme ziadne nie su. Vsetky addony mam odinstalovane. Tiez to tak mate? Robilo kedysi taketo veci ItalyDEM z FS.to ale to nainstalovane nemam. Vyzera to na bug po poslednom update.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   7. 5. 2023 / 18:01
simulatorak
vyzera to ze pekne znicili pobrezia po WU13
https://forums.flightsimulator.com/t/broken-coastlines-and-elevation-data-in-aegean-sea/589618
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 18:19
simulatorak
Prosim podporte hlasovanim nech cim skor opravia tento bug WU13 v juznej casti europy.
Offline je vsetko OK
Online rozbije vyskopis na pobreziach.
Zatial je tam len 15 hlasov
https://forums.flightsimulator.com/t/broken-coastlines-and-elevation-data-in-aegean-sea/589618/21
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 18:48
PepaFL
dobre podporim te i kdyz faktem je ze nejlepsi co by se mohlo stat kdyby Microsoft group uz nikdy nic neopravovali a sverili problem nekomu kdo to na rozdil od nich umi.
Tobe mozna zkusi opravit Chorvatsko ale co kdyz se diky te oprave ponori Rio de Janeiro az po Krista do vody ? To chces riskovat ?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 18:53
Tragédie v JRD
Hele, nevím co seš zač, a co to tady meleš za kraviny, ale jedna věc je nezpochybnitelná - od roku 2020 ušel MSFS obrovský kus cesty kupředu. Kvalitativně, celkem dost znatelným zlepšením scenerií, a obecně i stovkami doplnku. Sice pomalu, ale zato stabilně, Asobo/MS i zapracovávají připomínky uživatelů a developerů. Což je taky super.

Při rozsahu světa, který MSFS pokrývá tam vždycky budou nějaké chyby, že támhle bude skála na půl ve vodě a tamhle bude zase čouhat letadlo bůhví kde. A je fajn, že se to MS/Asobo snaží dát do kupy.

Takže - nejlepší bude, když si naklonuješ disk s MSFS ve stavu z roku 2020, vypneš si aktualizace.. a třeba budeš mít klid.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 19:13
PepaFL
snahu ocenuju - ale ne skutecnost ze jejich snazeni nijak neresi podstatne veci - ATC, traffic, nejbrutalnejsi chyby ...a namisto toho pribyvaji veci zbytecne ktere nesou dalsi problemy a likvidujou praci jinych kteri za MSFT/ ASOBO jima neresene problemy castecne vyresili.
Jejich kreativitu by mel nekdo trochu krotit a nastavit priority = udelat to pouzitelne jako simulator nebo to nazvat smesnou arkadou plnou bugu ktere se kupi.
Ty stovky doplnku delaji lidi mimo ne, jejich zajem je dostat je na marketplace a mit zisk z prace jinych. V poradku, jejich obchodni model ktery by mohl fungovat....kdyby ale jejich arogance tu praci jimym nenicila kazdym updatem.
Oni sami prodavaji Premium De Luxe vymalovana letiste jak jsem popsal v jinem vlakne - kontajnery na pojizdeckach, diry v drahach, chybne ILS, nesmyslne approaches, realne pocasi posila startujici letadla proti trafficu po vetru atd. To jsou veci ktere pretrvavaji , oni je neresi. Kdyz to udela nekdo za ne tak to znici hned pri prvni prilezitosti.
V konkretnim pripadu vody - water fix byly funkcni. Uz nejsou. Nic co nemelo byt utopene nebylo, mosty byly cele, voda netekla pres dalnice. Hit na FPS nulovy. Konflikt s jinou scenerii zadny. Microsoftem byly tyto nekolika kb utilitky zniceny zaplatou velikosti 1GB , mozna i vetsi.
jasne ze nic nebude perfektni na 100% - ignorace nejvetsich problemu trvajicich roky to potvrzuje.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 21:18
Srandista2
No, za mně uznávám, že ATC je dokonalou ukázkou UD (Umělé Demence). Ale že bych to označoval za nejbrutálnější chybu? Sem si jistý, že valná část uživatelů ho vůbec nepoužívá. Buď proto že se chtějí jen kochat a nějaký nefunkční řídící leteckého provozu je prostě nezajímá a nebo lítají na IVAO a tam jsou živí a inteligentní lidé. Tak že i když mně to osobně štve, tak chápu, že mají jiné priority. Nejdříve chtějí pořádně dodělat herní svět. Třeba teď jsem zase po delší době zkusil letadla co přidaly při 40 výročí a byl jsem překvapen jak je stále vylepšují. DC3 má trochu upravený kokpit (přidali tam GPS), DH 2 má u přístrojovky přidělaný PDA, kde si člověk může nastavit, jaký přístroje chce na palubce mít (GPS nebo VORy, atd) nebo jestli chce osobní nebo nákladní verzi a teď tam přibyla docela pěkná kopilotka. Jasně, jsou to detaily, ale je vidět že na tom furt pracujou. A toho si fakt cením. Jasně štve mě trafickej ATC i traffic, ale věřím že to časem taky dají do kupy. Ani Řím nebyl postavený za den....
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 22:01
PepaFL
v tom mas naprostou pravdu. Kdyz si diky trafficu a ATC rozbiju tlamu a nektere z 59 letadel muzu si vzit jine... Simulator simulatoru by byl lepsi nazev. Z tech 59 letadel v instalaci je 3/4 uplne mimo, pak cast mimo a pouzitelne 3 z nich ? bohuzel odinstalace nekterych techto zmetku poskodi jina ktere by si i clovek nechal. Uz maji ten bordel tak dosmodrchanej dohromady se se driv usmiri vsechny znepratelene staty a klany na Zemi nez toto bude funkcni. Melo byt prostredi a na nem nezavisla jednotliva letadla, pocasi, atc atd...vse moduly nad zakladem. Vykon by byl uplne jinde, chybovost opravitelna rychle, bugy snadno dohledatelne a patchnutelne. V realu jsou to giga oprav ktere lataji predchozi giga oprav a zabijeji vylepseni ktere minule verze prinesly.
Namisto toho ti pomatenci pridavaji dalsi a dalsi junk, pubertaci tleskaji jak maji plne hangary...a kdo si chce politat jde za x-plane.
Oprava jetways - na nekterych letistich lezly rukavy skrz letadla. Opraveno, uz to nedela( ne tak hodne jako driv ) . Kdyz se postavis na letiste muze se to jevit dobre - letadla stoji u gates, rukavy prisunute ke dverim a vse vypada v poradku. Kdyz na to same letiste ale priletis bude vse jinak. Jetways rozdelene na 2 nebo 3 kusy, zacinaji metr nebo 2 od budov ve vzduchu, nejsou pripojene k letadlum, nedovoli letadlum stat tam kde by mela...a pod kolama bran stoji zaklinene pushback trucky, v nekterych z nich jeste napul ponorene jine auto, casto externi napajeni. Dalsi vozidlo do poloviny nastrkane do zdi. Ta oprava je cca giga velika, oprava te opravy bude dvojnasobna z jejich strany. System musi nejak zpracovat ty data aby dosel k vysledku ze musi prisunout gate zacinajici u domu ke dverim letadla. 150MB dat nutnych nahrazeno 3 GB balastem a to zdaleka neni konec, bugy pretrvavaji. A pribyl novy ( neconnectovana letadla pri priletu ) Premium De Luxe kvalita
Dobre, vynahradis si to vyhledem z DC3 nebo DH2 na sochu Svobody....oups, ona uz si zase koupe nohy ve vode, to jsem videt nechtel. Vracim se na letiste...kde me pri pristani zabiji proti startujici letadlo.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   19. 5. 2023 / 22:31
PepaFL
PS : zkus nekomu prodat vlatni praci v teto kvalite a slib mu ze budes kazde druhe Utery v mesici zkouset to nejak fixnout.
Az te pak pusti z nemocnice a zdravotni stav ti umozni napsat alespon kratky prispevek dej vedet jak zakaznik tvoji snahu ocenil. Zvlastni pozornost venuj jeho reakci ze ani Rim nebyl postaven za den
Behem tech uternich oprav mu muzes zablokovat vchodove dvere se slibem ze se to mozna pristi mesic opravi, at prozatim leze oknem.
Jak uz jsem psal - pidim se po zakazce pro Microsoft, soudit me budou protoze jim provedu presne to co oni delaji vsem kdo ma jejich product.Jedno jaky, ve vsem to maji podobne. Verim ze se k nim dostanu a ze bude veselo.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 07:36
Srandista2
Nerozumím tomu tvrzení, že 3/4 letadel jsou úplně mimo. Osobně jsem si zkusil všechny a všechny fungují. Pro mne například jako milovníka malých vrtulových letadel jsou mimo asi jen 3 letadla (Airbusy a Boeing). To je ale věc vkusu. Každý si tam může najít to co chce, to ale neznamená, že je zbytek na hovno. Podle mě to moc prožíváš. Uklidni se, relaxuj, jinak Ti asi fakt praskne cévka. Dyť je to jen hra. A upřímně, dost dobrá.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 07:51
Srandista2
P.S. K tomu ATC. Když si chci občas zkusit IFR let (a k tomu bohužel ATC potřebuju), tak jeho příkazy beru jen jako opatrná doporučení. Odsouhlasím mu změnu výšky, zkontroluju na relativním reliéfu a až potom provedu. Případně provedu jen částečné klesání (jasně pak sice brblá, ale to je jeho problém) a úplné doklesání na zadanou výšku provedu až po přeletu dané hory, do které bych jinak narazil. A když mi dá povolení na přistání hned potom co povolil vzlet letadla proti mně? No tak prostě přestanu přistávat a nalítnu si znovu okruh dřív než mi to řekne. Dá se to přežít. Ještě jsem kvůli ATC neměl jedinou nehodu, i když se o to neustále snaží. Je pravda, že mi v komunikaci občas chybí hláška, kterou bych ho poslal tam kam slunce nesvítí.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 13:13
PepaFL
shrnuto - stastny se simulatorem simulatoru bude maly chlapecek s velkou hlavou diky Dawnovu syndromu. Kdyz se mu povede nastartovat pocitac zapomene co vlastne chtel...Microsoft mu ale nabidne co by mel hledat nebo jake vlastni soubory si znovu prohlednout.
Pak nastaruje msfs2020 - i tady ma pro neho MSFS reseni aby se neztratil. Nabidne mu odkud a kam by mel letet. Kdyz mu ATC zahlasi aby klesnul on klesne a hyka radosti. To uslysi maminka a jde se podivat co maly retarda vyvadi. Zustane ohromena jak trouba ktery nemuze samostatne objet dum na kolobezce zvlada pilotaz- a hned mu koupi na marketplace dalsi letadlo aby jeho rozvoj a sance stat se skutecnym pilotem byla vyssi. Poprve v zivote je na neho pysna protoze netusi ze vse je jinak...
Cil splnen, Microsoft smocil rypacek v cizi penezence a ziskal nejake dodatecne zetony diky praci jinych lidi.
Dalsi jsou jsou lidi kteri se pokochaji krajinou a neresi ze simulator simulatoru je totalne mimo realitu, nevadi jim ze sim si pri startu vymeni 80 MB dat se serverama MSFT a rozhodne nejde jen o synchronizaci ( ktera se tu a tam pokazi protoze na ni nakladaji ukoly pro ktere nebyla zamyslena a dodatecne smirovani dodrbalo zakladni jednoduchou funkci ) Dalsi data jedou po kazdem skoncenem letu, neni to jen telemetrie ani synchronizace
Pak jsou zvedavci kteri to obcas zapnou aby se podivali jaka dalsi vylepseni jim outsorcovani Indove pripravili. Ti zjisti ze ohledne letani se nezmenilo nic, pribyly jen naproste pitchoviny a nove bugy k tem starym ktere 2 roky pretrvavaji nebo je ruznyma pokusama ti mamlasove jeste posunuli na dalsi level absurdity

 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 13:28
OK-MSS
Máš u těch vejšplechtů orgasmus nebo co?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 13:50
PepaFL
oupsss. nemel jsem tuseni ze te ty kecy privedou na sexisticke myslenky.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 13:56
OK-MSS
Hele nejsou tvoje pravé iniciály P.M.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 14:06
ulitej
Tak hoši teď jsem se vyvztekal při sečení trávy na zahradě , pobřežní úseky jsou pro mě hodně daleko , ale co mě stále štve je , že tráva na virtuálním LKHD roste snad rychleji jak inflace tak co přehodit téma na travnaté letiště v naší republice .
Jinak je zajímavé , že nad Jablonec zavítal bezmotorák takže jajímavé větrné počasí .

 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 14:21
OK-MSS
V Liberci máme trávu akorát . Jdu na kolo. Venku je krásně.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 14:50
Srandista2
No travnatá letiště jsou téma samo o sobě. Na virtuálním LKNM máme taky vyšší trávu než na pojížděčkách, ale pokud vím tak to zatím řešení nemá.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 14:21
Tragédie v JRD
Hele, vis ze me to to taky napadlo?

ale neni, pise z floridy. takze to odpovida, cáklej cechoamerican
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:16
OK-MSS
Na 99 % P.M.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:29
Tragédie v JRD
nemyslim si. macha sice mele nesmysly , ale aspon pise cesky.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:43
PepaFL
tobe to prozradim - nejsem ten o kom se pise.
Obcas sem nakouknu jestli se neco dozvim. Rikejme trebas ze oblast mych zajmu je jinde a tady se proto nedozvim vubec nic.

Videl jsem tady ze se nekdo ptal na velikost nove instalace msfs a druhe vlakno o fsltl.
Instalaci jsem delal zacatkem mesice ( dekuju timto Asobo za mistrovky vykon v oblasti destrukce ) a zalozil tedy vlakno jak to je velke, jak rychle propusti ta data servery MSFT...tam se to zvrtlo.
Chtel jsem se zaregistrovat a pritom zjistil ze registraci tady mam od roku 2010 s jednim prispevkem tehdy.

Druhe vlakno o fsltl s tim jak HODNE pomuze simu zmenseni textur letadel bez vizualni ztraty kvality a jak to udelat aby vysledek byl perfektni. Zvrtlo se to taky...

Zvrtlo se to protoze vsichni jsou tady zkuseni piloti, ajtaci se zkusenostma nevidanyma a Asobo. MSFT jsou uzasni a skveli... Skutecnost je ale uplne nekde jinde - jak v pripade MSFT tak vas blafounu

 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:55
xWing   
Dost casto spominas skratku MSFT.
Co to je?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:57
PepaFL
ze by trebas Microsoft ? Jejich obchodni symbol na marketu.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:00
Tragédie v JRD
Prosim tě, si hraje na ekšperta.

MSFT je microsofti ticker na wallstreetu

to viděl ve zprávách na CNN, tak se musí opičit.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:04
PepaFL
kde beres jistotu ze vi co je ticker ? Vypada tak ze veskere studijni usili a kapacitu vyplacal pri nastavovani firewallu.
Co je to CNN mu ale vysvetli ty sam, dokazes byt pri vzdelavani kamaradu trpelivejsi a vlidnejsi nez ja .
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:08
Tragédie v JRD
Ty jo .. ted jsi nam to nandal seš fakt hustej.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:10
xWing   
Tak som si to vyguglil a Microsoft to rozhodne neni.
https://en.wikipedia.org/wiki/Multi-stage_fitness_test
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:11
Tragédie v JRD
Slušně ho trolíš
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:15
PepaFL
presne jsi to napsal. A navic si doplni vzdelani kdyz si v mladi nemohl dovolit zadnou renomovanou skolu. Dokonce ani zadnou obycejnou. Musim se brzdit, ted chudak bude pul dne googlovat co znamena renomovana a prijde s vysledkem ktery bude jako vzdy totalni pitchovina
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:16
Tragédie v JRD
jirko, nechceš toho kreténa vypnout?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:18
PepaFL
nebud tak sebedestruktivni. Rozhodne nepatris mezi nejbystrejsi ale kretenismus to jeste neni.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:13
PepaFL
i to je jeden z duvodu proc jsou Cesi radi ze o Slovensku ctou v rubrice zahranicni
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:46
milo   
TVL, to je husté....no, čo už....
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:50
PepaFL
co bolo, to bolo. Ale bolo to cele take absurdne , vsak ?
PS: co je to take absurdne ti dogoogluje tvuj krajan hned az zjisti co je to CNN - to mu ale jeste nejaky cas zabere tak bud trpelivej
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:12
xWing   
Houby, seru na tebe.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:16
PepaFL
uz se to zvrtlo moc. Sem to dojit nemelo. Z puvodnich 2 ( myslim ze i uzitecnych informaci ) se to prelilo do nadavek a pitchovin. Nesmysl.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 21:59
milo   
Máš pravdu, nikto tu nič nevie, ani čo je CNN, ani čo je absurdné....ani svoj názor nikto nemá, alebo nemôže mať.
Ale si tu ty, chvalabohu, čo všetko vieš, máš jediný a práve ten správny názor a postoj ku každej veci.
Za seba ďakujem, že vôbec si....ako som mohol prežiť tých 50 rokov bez teba nechápem...
PS: svoje mega ego si strč vieš kam, a urážaj si niekoho iného...ďalej radšej text vypípam....
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 22:27
PepaFL
zvrtlo se to tam kde to nemelo byt - ale ne jen moji vidou. Na brok v kozichu reaguju fackou strelci. Tady se to vymklo. Z kecu o simu to doslo na googlovani co znamena CNN - proste pribeh dost na picu ktery je cas uzavrit. Konec. Havarie. ATC nenavedlo tyto spoje na spravny smer.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:33
Tragédie v JRD
jinak nejspis fakt ne. pepicekmpise z ameriky, a i v tom roce 2010, kdy psal poprvy, psal z ameriky. tohle vypqda celkem koser

hele, zda se mi to, nebo aéronoviny nejdou?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:46
OK-MSS
Nezdá
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:51
Tragédie v JRD
Aaa, ted koukam .. oni mu to suspendli .. Ze by nekoho nastval natolik, ze se mu povedlo docili totho, ze mu suspendli webhosting? dobře oni .)
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:54
PepaFL
uz zase mas radost ze nekteremu sousedovi chcipla koza ? tentokrat se to pravdepodobne obeslo i bez tveho udani, jak vidno z tveho prekvapeni a snahy zjistit co se stalo. Jsi cista duse, abych tak rekl
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 18:55
OK-MSS
A je to ON
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:02
Tragédie v JRD
Hele, není

Tenhle člověk, co nás tady prudí, se jmenuje Pepa Čermák (resp. tedy Josef Cermak), bydlí kousek od Fort Lauderdale, konkrétně na adrese 3677 Laurette Ln, Lake Worth FL 33461

Věk sedí. Adresa sedí s IP adresou, pod kterou píše.

Máchu můžeme asi vyloučit. Nepredpoladam, ze by si kvůli žvanení na periskopu takhle připravoval identitu
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:06
OK-MSS
Tak jo, nemám takové znalosti jako ty v IT. Ale hodně se mu stylem podobá. Nebo změnil identitu . Chce to takovéto troly ignorovat a dají pokoj.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:14
PepaFL
pokud by zverejnil takto neco co by mi vadilo - tak bych ho regulerne znicil. Stacil by k tomu print obrazovky aby se fesak rychle vzpamatoval. Protoze mi ale dal neco co jsem uz davno zapomnel budu si o nem jen dal myslet ze je to debil
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:09
PepaFL
diky. Nemohl jsem se bez techto info dostat do jednoho stareho emailu. Tve informace mi prave dost pomohly -jestli tam ty stare veci jeste najdu
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:17
OK-MSS
To vypadá na prodej. Fake adresa
https://www.redfin.com/FL/Lake-Worth-Beach/3677-Laurette-Ln-33461/home/42176991
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:32
Tragédie v JRD
Hele, to vcelku sedi. ty data prodeje jsou i na jinych webech, pres ktery se cermak nasel. mozna uz tam nebydli, ale spis ano - ip adresa tyhle oblasti floridy odpovida.

a ze by macha nejak komplikovane falsoval 5-6 let stary zaznamy o bydleni kdesi na webu? to jsou dost rakety

myslim, ze pepicek nam v podstate potvrdil, ze jsme blizko. uz si ucurnul do trikotu. uz mi i stihl
vyhrozovat, takze bych to bral za potvrzeni.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:41
PepaFL
prd, troubo. To neni nic tajneho.Kdyz budes hledat poradne tak najdes adres mnohem vic. Neco clovek delat musi aby slusne zil. Adres bys mel najit za poslednich 10 roku opravdu hodne. Nespokoj se s dilcim uspechem,
IP je ted zrovna 5g modem, jde o T-Mobile. Vetsinou to pripichne lokaci k nejake centrale. Dost casto se to lisi. Kdyz se ale tolik zajimas, puvodni profil tady je nezmeneny a Jirka ti tedy muze dat vse co potrebujes. Je tam i cislo telefonu kdybys chtel zavolat. Prestoze jsi naprosty zoufalec a ubozak, nasel bych pro tebe nejake vlidne sloveso aby tva touha po seznameni byla alespon castecne uspokojena.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:43
Stew
Kokain? Mariánka? Nebo ses přežral?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:50
happypetr   
Vypadá to že neměl dlouho pohlavní styk a tím pádem má vodnatou hlavu a uspokojuje se na tomhle fóru. Někde jsem četl že to takto tito zoufalci ventilují... Ale to bohužel my nevyřešíme, musíme to ignorovat a nechat na odborných lékařích...
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:54
PepaFL
v Sumperku by napred meli vyresit sve lokalni problemy nez zacnou strkat nosy daleko za dosah sveho vlivu
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:32
PepaFL
ten trouba se zna s adminem. Ted jsem se dival na profil vytvorenej pred 10ti rokama tady co v nem vlastne je. Tak at mu to ten Jirka poda, at ten zoufalec nemusi smirovat a vas tady dezinformovat
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 15:04
xWing   
Kto je P.M. ?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:19
OK-MSS
Před pár lety tady trolil. Jestli ti něco říkají Aeronoviny.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 15:02
xWing   
Ak si taky macher, ze vies, ze to smiruje, tak si urcite aj velky macher na nastavenie firewallu.
Zablokuj porty a protokoly, cez ktore MS smiruje a uz Ta neodhali ani FBI, CIA, NSA aj cele USA.
Ale mobil predpokladam pouzivas, tam ti to smirovanie urcite nevadi, ze ?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 15:35
PepaFL
ukazujes stav vypatlane civilizace v soucasnosti - korporace si dela co chce za co by tebe zavreli. Ty se ale zastanes korporace jen abys mohl na webiku nekoho zprznit svoji ohromujici inteligenci a az neuveritelnyma znalostma z oboru zabezpeceni.

Namisto aby se komunita dala dohromady a vyuzila moznosti spolecne prudit Asobo - aby se posunuly priority nejvetsich chyb k reseni nekam nahoru tak se budou navzajem chlacholit ze vse je vlatne v poradku. Hounu papu rikaji skoro vsichni. Problem vyresen. Vsichni jsou stastni.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 16:07
Tragédie v JRD
super. jestli chces jit prudit asobo, nikdo ti nebrani. ale to jsi na spatnym foru - spravny je flightsimulator.com.

jinak pokud bychom se meli bavit o tom, kdo mamv hlave vypatlano, tak zacnem u tebe.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 16:39
Stew
Jen echo.. v něčem má pravdu-
MS2020 nás v učení létat vůbec nic nenaučí. Je to jen lepší prohlížeč sat fotek a pro někoho i generátor nekonečných frustrací (vždy po updatech). Jde o peníze, ne až tak o simulaci. Na pochopení základů všeho, kdo chtěl lítat, je xplane, Condor, na přístrojové lítaní byl UŽ TEHDY tehdy lepší prastarý majstrštyk FS9 s profi addony, plus za ty léta komunita. To byly věci, které nás (i online) naučily kdovíco, velká průprava, když jsme byli zobáci, nevěděli nic a nemohli tehdy ještě sedět v reálu.
MS2020? Tohle je jiný sim. Obchod. Takový lepší Prohlížeč Země z luftu. Z gamepadu Xbox. A komunito makej, my Vám to pak prodáme
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:05
PepaFL
diky. vyzobal jsi presne podstatu toho vseho.

Po updatech, priklad- controller +/- $350, fungoval bezproblemu az do dne kdy nejaky jiny od stejneho vyrobce nefungoval jak by mel....opravili ho tedy kluci z Asobo. Od toho dne ten muj ale nefunguje jako driv, nektere funkce ztratil uplne, nektere se daly vratit jen trochu tricky. Nektere prepinace nejsou videt v simu i kdyz win je vidi Navic to dostalo eko friendly rizeni spotreby takze trebas reverse to na desetiny vteriny umrtvi cele. Stejne jako BT klavesnice se ted vyresit neda, neda se ted vyresit ani toto i kdyz je to USB zarizeni a problemy rizeni spotreby zarizeni BT by se tomu mely vyhnout. Ne, oni ti patlalove dokazou ty problemy nejen nakupit ale i prenaset tam kde doted nebyly.
Oni neco fixnou a otestujou to na uzivatelich. Mandatory update. Nezajima je ze zpackana oprava jednoho znemozni uzivani jinym. Pockaji na reporty a behem nekolika dalsich mesicu se to pokusi opravit. Komu z nas by prosla takova prace ? Kdo z nas by drzel firmu se stejnym pristupem na praci u sebe doma ? Microsoft se jen snazi dostat z lidi nejake zetony extra za totalni crap + ziskat co nejvic informaci o uzivatelich a ty informace pak prodat treti strane k libovolnemu zneuziti.

Zacina to pripominat jine lidske snazeni - politiku. Kdy se politici marne snazi vyresit problemy ktere by bez politiku nikdy nemohly vzniknout.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:03
Luděk Ch.
Ještě k těm mandatory update, vážně si myslíš, že takový projekt s obrovským backendem může podporovat současně několik verzí klientských aplikací, aby vše fungovalo? V podstatě by pro každou verzi klienta (lokální MSFS) musela běžet asi kompletní verze celého serveru, tedy vše co jim tam běží krát počet verzí, u kterých by podporovali kompatibilitu. Tvl. fakt, co bys chtěl za směšných JEDNORÁZOVÝCH 120$?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:20
PepaFL
upne vazne - mandatory update me nejvice nahneval na konci leta kdy nase oblast chytla hurrikan. Zakusci tady patraji kde jsem, je to v profilu pritom pristupne vsem. Kde hurikan skodil vi nejspis vetsina lidi. Proc o tom - my sami jsme byli v pohode. Generator s velkou zasobou plynu dokaze pohanet vsechny spotrebice az 3 tydny vcetne klimatizaci atd. Nikde nic nefungovalo, Kabel nefungoval, druhy internet mame 5g a tedy jsem si chtel nudou zapnout msfs...rolling cache naplnena optimalne, proc tedy ne...kraj je v nouzi ale par MB na prihlaseni se to nepodela...Nedalo se nikam jet, jit. Cesty zavrene...
Vedel jsem ze dostupna data v te dobe potrebovali lidi uplne jinde a pro neco uplne jineho. Tak jsem to zapnul a odesel na chvili jinam. Kdyz jsem se vratil tak jsem zjistil ze se stahl nejaky vetsi balik update a citil jsem se jako kreten ktery zatezuje sit v dobe kdy se zachranari perou o data, cele oblasti jsou pod vodou, bez proudu a mobilni internet byl pro velky kus uzemi jedinym dostupnym spojenim.
I kdybych neodesel, musel bych to tipnout protoze neni moznopst odkladu.
To byl moment kdy se update opravdu nehodil provadet.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:30
Stew
Tome, pamatuješ kdysi dávno na ty akce na IVAO? Na ty naše pokusy naživo, s perfektními UŽ TEHDY řídícími na LKPR/LKMT/LKTB (Borek, Kódl, Ty a hafo ostatních) ty hlody, třeba Baloo, jak s Tupolevem zakufroval online někde na poláru a krásně to popsal v reportu). Sim, kde se dalo létat se super simulacemi strojů (MD-80 Maddog, PMDG série Boeingů a MD, pak majstrštyk s ProTU-154, to byly srandy
Dnešní MSFS?
Neblbni, tvl.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 17:31
Tragédie v JRD
tak to damy muzes delat i v msfs v tomhle ohledu msfs nezaostava ))

 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 19:57
Luděk Ch.
Všechny ty tvoje elaboráty mají reálný základ, o tom žádná, ale evidentntě to naprostou většinu uživatelů vůbec nezajímá, protože i přes všechny ty lokální chyby mají za směšných pár peněz simulátor celého světa se zaměřením na letectví, jaký tady nikdy dřív nebyl a to ještě s garancí streamování dat, která bys nikde nesehnal a neměl bys šanci uložit je doma lokálně, alespoň na 10 let za jednorázovou platbu. Jistě by šlo najmout 100x víc lidí, kteří budou nonstop manuálně hledat a opravovat lokální chyby v procedurálně generovaných scenériích, které mimochodem pochází z podkladů, které jsou silně nehomogenní (někde jsou výrazně lepší, než jinde). Pak by sis mohl třeba za 5000kč měsíčně pronajmout licenci. Fakt nechápu, o co ti jde, někdo ti drží pistoli u hlavy, že to musíš používat?
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:10
PepaFL
s tim souhlas - odpoustim jim skoro vsechny chyby s vyjimkou - trafficu ktery za ne udelal nekdo jiny a oni to uz nekolikrat pokazili. Dal rucne malovana letiste kde jsou kontejnery na pojizdeckach ( JFK, nejhur ) totalne dodrbane pojizdecky, gateways atd...a zase - kdyz to nekdo udelal za ne tak to znici pri prvni prilezitosti. Traffic a jejich real weather - vysmech, starty z opozicnich drah atd- ignorujou to roky.
Kdyz tady na nektere z tech spatnosti napise nekdo novej castecne reseni je dehonestovanej starou partou az se to zvrtne jako se to zvrtlo.
Jeste jednou - prisel jsem se 2 vecma - velikosti ciste instalace protoze se na to nekdo ptal ( a nikdo mu neodpovedel ) a upravou fsltl diky ktere unese mnohem vetsi traffic bez hitu FPS Opet az potom co se tady o fsltl nekdo bavil a bylo to bez jakekoliv pouzitelne informace. Jen kecy o nicem.
. Zadny zly umysl ani poslani nekterych jak se ukazalo tupych zakusku do prdele nebyl. Spis jsem cekal ze treba nekdo ma nejakej mod na ATC ktery by se choval lepe nebo i jine triky. Bohuzel, novej element se misto informaci a pripadne legrace docka jen....jak rekl Glenn Beck v jedne ze svych knih - arguing with idiots.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:20
OK-MSS
Hele Pepo. Chceš poslat přes SZ adresu na kterou máš telefon přihlášený? My tu tas nejsme takoví idioti jak se ti možná zdáme.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:37
PepaFL
me se nezdate vetsinove jako idioti. To ze se tak nekteri projevili neznamena ze vsechny hodim do jednoho pytle. Tesi me ten zajem o moje adresy, kontakty atd...zena asi bude picovat ze se hlasi tolik napadniku pro manzela nehlede na to ze woke doba i temto typum vztahu mimoradne preje a ona je hodne tolerantni.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:11
PavelVejda
Ludku klid, nekdo ma proste potrebu se hadat. Najit si neco, nebo nekoho a to pomlouvat.
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:14
PavelVejda
Myslim, ze jsou to vetsinou lide nespokojeni se svym zivotem a tak se ho snazi kazit i jinym..
 

Chorvatsko pobrezie utesy   20. 5. 2023 / 20:25
PepaFL
rekni mi jak jsem zacal kazit zivot jinym tim ze jsem jim napsal soucasnou velikost cerstve installace msfs - na coz jim nikdo z vas neodpovedel a pak dal tip ( odzkousenej a funkcni ) na zlepseni vykonu fsltl...to byly totiz 2 veci ktere jsem prinesl sem a zvrtlo se to protoze nejspis ti sluzebne starsi nesnesou na svem hristi nekoho koho neznaji. Takze cim vic oni haji tu svoji babovicku tim vic jim do ni clovek kopne a jako mala decka pak bezi zalovat panu ucitelovi ze maji bebicko.
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ