FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
MSFS store Legacy -> Modern install Jeden příspěvek | Celý strom
MSFS store Legacy -> Modern install   3. 6. 2023 / 09:52
simulatorak
Vie mi niekto vysvetlit preco mam v xbox store verzii odmknut subory pre intalaciu stripr a co to vobec znamena ten modern install MSFS?
https://parallel42.com/blogs/wiki/converting-my-sim-install-from-legacy-to-modern
 

MSFS store Legacy -> Modern install   3. 6. 2023 / 15:01
Tragédie v JRD
je to postup, jak umoznit do msfs nainstalovat stripr.

kdyz nevis, co to je, tak se v tom nevrtej a nech to tak, jak se ti to nainstalovalo, nebo tady budes zas brecet, ze ti to nefunguje a kdesi cosi
 

MSFS store Legacy -> Modern install   3. 6. 2023 / 19:36
simulatorak
Jezisu ty si rodeny genius clovece teraz je mi to jasne, taky pepik proste. Verim ze aj vidnows mas s original klavesnicou lebo sa bojis ju zmenit na CZ Naco pises nezmysly ked nemaju absolutne ziadnu vypovednu hodnotu a nikomu nie su k nicomu?!
 

MSFS store Legacy -> Modern install   3. 6. 2023 / 20:56
Tragédie v JRD
ptal ses, k cemu ten postup je, tak jsem ti odpovedel - k tomu, aby slo do msfs nainstalovat stripr

co je na tom nepochopitelneho?
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 10:41
Stew
Budeš mít lepší živé nahrávací obrazovky a nebudeš se tak u toho čekání nudit
https://parallel42.com/products/stripr
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 10:54
Tragédie v JRD
Ach jo .. proc to kazis ja doufal, ze si stripr msfs do toho googlu zvládne dát sám .)
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 16:55
PepaFL
jsi zatim jedinej kdo ma v zakladni instalaci MSFS vsechny dodnes nasnimane 3d obrazy Zeme na ktere Microsoft potrebuje uz vic nez 2.500.000 GB uloziste. Pri pokusu vygooglovat jak jsi to dokazal Google nevi. Jen poda informaci ze neni tragedii kdyz z JRD uteklo nejake tele. Skodu uhradila pojistovna. Tragedii pry je to co z telete vyrostlo
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 10:39
simulatorak
pepiku, co takto pouzivat windows 3.1 lebo podla tvojej logiky widle 95 fungovat uz nemozu, alebo radsej dos 5.0 a config.sys a command.com a himem.sys. Pre istotu lebo nieco pokazis.......
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 10:48
simulatorak
pepikom mysim tym samozrejme tu tragediu A ked ma niekto nieco rozbite tak je to Asobo, uz vyse mesiaca maju rozbite tereny a opravy su pomale. Nomrlane ma to znechucuje lietat. NIeco take co by mali opravit hotfixom za par hodin max. Ale aj to aj google ma taketo spravanie, google earth VR fungovalo vyborne v spojeni s streetview, ale ako to prestali udrzaovat tak nove streetrview fotky uz VR nenacita Nechapem to, nieco urobim a dalej do doseriem a nezajem
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 15:10
PepaFL
ze neco dodrbou a kaslou na opravu je jejich styl. Microsoft zajima jen aby mezel market a oni tak smocili sve rypacky do zisku z prace jinych.
Dostal nejaky pomatenec ktery nema tuseni jak vec ma fungovat opravit taxi svetla ktera nesviti na zem pred letadla. Bohuzel si ten zakusek vsiml ze TO svetla na zem sviti a sel na vec po Indicku - dokuwil vsechny ovladace tak ze TO svetla se zapnou pri zhasnuti pristavacich. Podle neho tedny nejen opravil taxi ale usetril jeden spinac protoze ted staci jeden aby to fungovalo.
Smutne ze nikdo praci takovych idiotu nekontroluje a oni to vnuti vsem jako povinny update. Ta oprava nepostihla jen Asobo letadla ale i cizi. FBW, ATR...
Traffic - letadla pristavaji po posledni (p)oprave az v druhe polovine drahy. Casto zajedou nekam do lesa odkud prosti ATC aby je navedl na parkovani. FSLTL s nima o tom meli debatu. Najit se to da na Discordu. Indicky pomatenec tvrdi ze to tak je dobre, FSLTL tedy musi nasilim prinutit letadla seskakat k prahu drahy nasilim, proti trafficu simulatoru. Stoji to vykon procesoru...zbytecne. Zase vsichni dostali tuto hruzu povinne...
Dalsi trouba si hraje se svetlama. Znicil adaptaci oci tak ze neni pri slunci videt na budiky, mraky prepalena bila...po reklamacich si tento konkretni debil vynutil aby volba eye adaptation zmizela z nastaveni protoze ON se snazi aby to bylo jako v realite.
Jestli cekas na opravu neceho - jsou tam veci dele nez rok, dulezita a kaslou na ne. Drive se dockas ze taxi ribbon bude v LGBTQ+ friendly barvach a v zakladu budou mit letadla liverku s transfagotem co znicil Budlight.
Kdo nekdy delal s Indama nemuze verit ze to dopadne nekdy dobre - Inda se zeptas jestli rozumi Eng...odkyve, mluvis s nim co je potreba udelat, na vse kyve, odpovida ze to nebude problem, 20x potvrdi ze to bude presne jak chces...odchazis, otocis se a ten mamlas se pta dalsiho vedle nej - nevis co po nas chce ?
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 12:44
Srandista2
No možná sem divnej, ale mě se ty jejich snímky v načítacích obrazovkách líběj. Skoro jsem uvažoval nad tím, že je zkusím najít a stáhnu si je. Mohl by sice postupně dělat snímky obrazovky a potom z toho odmazávat načítací pruh. Ale to bych nesměl bejt tak línej.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 17:59
PepaFL
nejdulezitejsi funkci je moznost odlozeni instalace oprav predchazejicich oprav. Odvazni to nazyvaji updatem. Jini zoufalym pokusem opravit neopravitelne.
I dnes je hodne mist kde je velka agregace pripojeni - vecer kdyz se lidi zacnou multikulturne vzdelavat streamovanim inkluzivniho Netflixu rychlost padne. Kdo si v tak postizenych oblastech chce ten vecer zalitat ma smulu protoze se kluci inicky rozhodli v ten den vypustit 30 GB balicek neodzkousenych a neotestovanych nesmyslu.
reseni tedy vzniklo - odlozit update, pouzit zakoupenej produkt tak jak bylo slibovano a update spustit az v noci kdy netflixovi milovnici nebinarnich uchylu uz spi a pripojeni se proto zase zrychlilo. Nebo s updatem pockaji jeste dele az prijde nutna oprava tech vnucovanych (p)oprav.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 16:19
Stew
Však proto to třeba i pro Tebe vymysleli. Když se to líbí, tak je to vpořádku Koupíš a třeba neprohloupíš. A kilidně nemusíš . Klasika systém příjmů. MSFS musí vydělávat. Jinak by tu nebyl, normálka.
Buďme za něj rádi, ne? Umí to někdo líp a zadarmo (líp to umí spousta firem, ale JAK V ČEM) ?
Můžme si vybrat.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 16:37
PepaFL
tak jednoduche to neni.
Spousta vyvojaru svuj produkt prodava, nekteri dali zdarma. KAZDE i free letiste je LEPSI nez ty zabugovane hnusy tzv. rucne kreslene od Asobo ktere Microsoft prodava ve vyssich edicich.
Oprav chyb ktere v simu napachali indicti aroganti vyslo nespocetne. Velka cast z doplnku po kazdem update prestava fungovat i kdyz puvodni chyby Asobo / Microsoft zustaly neopravene. Update tedy pokazil to co pravili jini aniz by sam cokoliv polepsil.
Vyvojar ktery svuj produkt prodava namisto aby se posunul dal musi predelavat to co bylo uz nekolikrat hotove, protoze na rozdil od Asobo je slusnej clovek a stydel by se kdyby jim prodany sw nefungoval jak bylo slibeno. Misto dalsich novych produktu tedy bastli nekolikrat do roka ten jeden ktery se snazi znovuozivovat.
Nekteri ten boj s aroganci Microsoftu zabalili a muzes tak videt cim dal casteji ze doplnek uz neni dal podporovan jeho autorem.
Microsoft mohl mit prijmu vic kdyby vyvojar udelal 3 nova letiste namisto nekonecnych oprav toho prvniho a jedineho. Oni si to vynahradi preprodejem informaci o zakaznikach ktere nakradli v jejich pocitacich a vnucovanim reklamy na kzde volne misto kam se reklama nacpat da.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 16:56
Stew
Tě lituju, že sis tím prošel
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 17:00
PepaFL
trebas se jednou dockas - koupis si doplnek nejakeho mista ke kteremu mas vztah. Microsoft ho umrtvi, vyvojar se na dalsi opravy vykasle - pak prijde cas na tvuj uprimnej smich, ted se nesmej, jeste nedozral cas abys byl tak veselej z ciziho nestesti
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 17:32
Stew
Od kdy si prosím tě dobrovolně zkracuješ život nějakou srandou od indických srandistů?
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 17:43
PepaFL
neposedove kteri maji posvatnou kravu ale slecnam ublizovat muzou beztrestne maji na muj zivot mensi vliv nez slintani mravencu na rotaci Zeme.
Ve vysledku to skonci tak ze neco prodam, bude to fungovat v dobe prodeje presne jak je slibeno. Az to nekdo jinej pokazi bude odkazan s opravou tam kde to rozbili , pripadne o nahradu skody bude muset na stejne misto. Az to udelaji vsichni povede to mozna k nejake zmene. Tak jerdnoduche to je.
Dekuju ale za tento tvuj prispevek, budu ho kopirovat na konec odpovedi zklamanym uzivatelum produktu Microsoftu.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 17:48
Stew
Dej si destilku, to Tě uklidní
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 17:49
ulitej
Přeskákali ti písmenka .....lát
 

MSFS store Legacy -> Modern install   5. 6. 2023 / 18:15
Stew
To ho neznáš, on jede na něčem jiném, ale to je jiná srandovní storry
 

MSFS store Legacy -> Modern install   6. 6. 2023 / 02:46
milo   
Jedná osobná skúsenosť, práve tieto dni.
Menil som disk, systémový SSD za väčší, v inom vlákne som riešil ako
ho naklonovať...nechcelo sa mi všetko nanovo inštalovať.
Nakoniec som sa rozhodol, že to radšej všetko zhodím nainštalujem nanovo W10 a všetko čo tam bolo.
Predtým ako som začal som naozaj len zo zaujímavostí zapojil PC do takého merača spotreby, merača watt, ampers, atď...viete taká vecička do zásuvky...
PC+monitor malo k kľude, bez spustenia čohokoľvek(na pozadí bežal len Avast)spotrebu cca 110-120W, po vypnutí monitoru cca 90W.
Všetko čo tam bolo nainštalované, je tam opäť, okrem MSFS, a spotreba je o cca 30-40W menšia.
90-100W s monitorom, 55-65 bez zapnuteho monitoru.
...nechce sa mi veriť, že som tam mal niečo o čom som nevedel(nejaký skrytý mining soft , naozaj nie som PC analfabet, ...aj keď možné je všetko
Nebudem si to ani skoro vedieť overiť s nainštalovaným MSFS, som mimo domova a internet mám prekliate pomalý, to by som inštaloval týždeň a aj tak by to nestíhalo načitavať orto...
Že by vypnutý MSFS dačo riešil na pozadí o čom som nevedel?
Naozaj to nezvaľujem na MSFS, mohlo to by čokoľvek iné...paranoik nie som
Keď bude niekto robiť niečo podobné, skúste to, ako u vás....
 

MSFS store Legacy -> Modern install   6. 6. 2023 / 07:47
ulitej
Zajímavé , určitě budeš časem instalovat MSFS a potom budeš mít další data a tak se určitě podělíš o informace.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   6. 6. 2023 / 07:49
Tragédie v JRD
neboj, ta spotreba se ti casem zase vrati urcite to neni o tom, ze tam je ci byla msfs, ale spis tim, ze jsi tam mel nejaky programky, ktery se spoustely pri startu a ono je to znat (programek par procent vylonu zabere, a tech par procent zabere zase par watu
 

MSFS store Legacy -> Modern install   6. 6. 2023 / 13:56
milo   
Jasné, niečo sa tam určite spúšťalo a bežalo na pozadí. Len netuším čo, dávam si pozor čo do PC inštalujem, kontrolujem aj procesy občas.
MSFS určite nainštalujem, ale je to podmienené internetom a ten bude fajn až doma, niekedy v novembri.
Ako som spomínal, som dlhodobo mimo domova, a toto pripojenie čo tu mám by MSFS nakŕmilo ťažko .
Určite dám vedieť ako to bude potom vyzerať.
 

MSFS store Legacy -> Modern install   4. 6. 2023 / 10:45
xWing   
Viem to vysvetlit.
Nemas STEAM verziu
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ