FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 4. 5. 2024, svátek má Květoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ještě jednou aktualizace middle europe Jeden příspěvek | Celý strom
ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 11:35
Lysec
taky máte z Prahy takový distopický dojem? lidstvo je již pár století vyhynulé a zeleň stravuje vše co jí stojí v cestě aktualizace předběhla dobu a tak tu máme prahu 2223
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 11:53
OK-EUU46   
Jeď se podívat někam kde opravdu zeleň stravuje vše, na to aby Praha byla zarostlá stačí 50 let. Po stoletích už by nebyla vidět vůbec..
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 12:32
simulatorak
treba zmensit stromy, alebo pockat na nejaky patch ze to niekto vycisti. Proste klasika Asobo to odflakli.....
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 12:36
Luděk Ch.
A simulatorak se z toho může posrat, co si to zadarmo dovolili mu nabídnout. Bože to je vůl...
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 13:06
ulitej
Proč tolik negativismu , trochu tvrdší názor se nemůže napsat ? Je pravda , že má simulatorak někdy trochu názory přes čáru , ale ty stromy se táhnou od začátku a dle mě tam mají asi někoho, kdo alespoň takto brání zeleň nebo chce abychom viděli kam bychom se mohli posunout když budeme chránit přírodu.
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 13:16
Luděk Ch.
Jestli je tady někdo negativista, tak je to simulatorak, podle něj je blbě úplně všechno a nejvíc i to, co dostane zadarmo Jinak ano, o stromech se ví, taky mi to vadí, ale i tak je WU14 pěkný skok dopředu i s těmi stromy. Ono to mimochodem v rámci photogrametrie je technicky ještě daleko komplikovanější, než v normální orto krajině, protože PG kromě budov snímá i stromy a musí se to celé sjednocovat, aby se to nějak nemlátilo. Ano, slyšeli jsme to asi stokrát, ale když to někdo bude do zblbnutí opakovat na péráku, tak se to fakt nezmění, tady si to Asobo nepřečte.
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 13:54
Lysec
neuplyne den aby místní aerofosilie luděk nepsal cokoliv kdykoliv že? jinak mě to docela baví. blackout už trvá čtvrtým rokem, čističky odpadních vod přestaly plnit funkci a nevelké zásoby podzemních vod jsou již dávno vyčerpány. praha roku 2098 je téměř liduprázdná a vyhlídky na brzské znovuosidlení mizerné. město tak stravuje vegetace, potkani, divoké kočky a psi. letní teploty přesahují 45 stupňů a pilotům se otvírá nový svět. tak pěkný den věčně nespokojený luďku. ps: odskoč si i jinam frflat ať si odpočineš
 

ještě jednou aktualizace middle europe   6. 8. 2023 / 16:49
simulatorak
ty si asi tiez taky trosku retardovanejsi, sice je to nahovno, ale je to aspon zadarmo dakujem take produkty akosi stracaju zmysel..... Ano ta praha je zatial velmi komicky spravena. Junglecity. Snad to upravia.
 

ještě jednou aktualizace middle europe -Slovensko   7. 8. 2023 / 06:44
dvojan
Pro informaci: Spišský hrad se překrývá, bude snad upgrade hradů na Slovensku, což jo je dobrá zpráva, bylo by škoda to vyhodit. Ještě upozorňuji, že v upg je pěkně udělaná Levoča a Lomnický štít s lanovkou, i když je vrchol z dálky trochu deformovaný. Jak zjistím další změny ?
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ