FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zásek po update MSFS 2020 Jeden příspěvek | Celý strom
Zásek po update MSFS 2020   25. 9. 2023 / 05:18
Willhelm   
Tak s fíčurou se asi bude dát žít, kdyby hlásil stáhnu 1,3GB a tahal by 15GB to by bylo horší. Vzhledem k tomu jak někdo bujuje s místem na disku je to asi logičtější ukazovat ve velikosti na disku než ve velikosti downloadu...

S verzema - jsem zastáncem cesty nejmenšího odporu, takže DCS mám přímo od ED, XPL od LR atd. U MSFS jsem taky myslel, že Store verze bude bez komplikací typu XPL ze Steamu - Např. že Steam na rozdíl od nativního LR installeru neumí rozdílovou aktualizaci a tak stahuje vše znovu i když má v podstatě data na disku - to mi teď o víkendu v praxi ukazoval Jazan - zkoušel jsem přes vzdálenou pomoc všechny obvyklé fígle - ale XPL data co na disku má zůstávají pro Steam neviditelné.

U Store verze mě asi nejvíce štve nemožnost zálohy profilů ovladačů, které Store verze má v cloudovém souboru nad kterým uživatel nemá kontrolu. Super věc pro lidi hrající na Gamepadu a jiných zařízeních s podporou. Ale hrozím se toho jak budu zkoušet připojovat svou helisesli s Virpiláckými ovladači a mapovat ty dvě desítky os a osmadesát tlačítek v tom humpoláckém rozhraní MSFS (aspoň tedy v porovnání s XPL, mapování v DCS taky nebyla žádná brnkačka a více jak půl dne na to padlo - bohužel po každém update Virpiláckého firmware je to třeba mapovat v DCS znova, protože DCS to najednou vidí jako nový HW).

 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ