FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS2004 + IVAO + stará MTL Jeden příspěvek | Celý strom
FS2004 + IVAO + stará MTL   30. 11. 2023 / 17:34
Ghostriders
Vážení simptáci,

po delší době jsem chtěl před zimou oprášit FS2004 a zjistil jsem hned několik nepříjemných změn, které mi to trošku komplikují. Pokud je tady ještě někdo podobně postižen jako já a stále používá FS9, prosím poraďte. Hlavně ne stylem, přejdi na MSFS. Mám mnoho důvodů, proč bych ještě rád nějaký čas u této verze zůstal, zejména z důvodu TU-154, funkční KLN a RSBN. Takže co mě trápí:

- Bohužel jsem z IvApu neprozřetelně přešel na Altitude, což mimochodem znamenalo smazání staré MTL databáze. Jsem si vědom, že starý IvAp už nebude podporován, ale připojit se k serverům zatím šlo. Altitude mi silně nevyhovuje, takže bych se rád vrátil zpět k IvApu. A zde je problém, při instalaci se mi již stará MTL databáze nenahraje a jako na potvoru jsem si ji nikam neuložil. Takže pokud někdo máte někde staré MTL, nebo víte o funkčním odkazu, bude velice rád za info. Otázkou samozřejmě je, jak se staré MTL bude zobrazovat protistraně.

- Druhá otázka je na Teamspeak2. Fungují ještě servery na Voice? Staré IP adresy už mi nefachčí.

- A třetí poslední, ale tam už jsem dostal oficiální odpověď z podpory HiFi, takže mám smůlu, ale přesto zkusím. Používal jsem do posledních chvíle Active Sky Evolution, ale výrobce pro tento produkt odpojil servery z důvodu šetření, respektive ukončení životního cyklu produktu. Bohužel to byl poslední produkt pro FS9, takže mi to docela vadí. Pro IVAO to je jedno, tam si model počasí stáhnu online, ale pro offline létání to bylo dobré. Otázka tedy zní, nedá se náhodou někde změnit přesměrování na jiné servery? Případně, pokud existuje nějaký server, kde je možnost stáhnout datovou větu pro lokální import do ASE.

Budu rád za každou radu a děkuji.
 

FS2004 + IVAO + stará MTL   30. 11. 2023 / 19:10
tvojplaton   
Obávam sa, že z IVAO si už žiadny model počasia nestiahneš - IVAO už bohužiaľ žiadny weather engine nemá. Počasie sa rieši externými programami. Inak je to zvláštne - pamätám si, že kedysi boli externé weather engine(y) pre IVAO zakázané (alebo aspoň vrelo neodporúčané) a teraz je to presne naopak... Nuž čo, doba sa mení...
 

FS2004 + IVAO + stará MTL   2. 12. 2023 / 15:21
Ghostriders
Toho jsem se právě obával. No nic, zkusím ještě pohledat, ale Altitude mě asi nemine.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ