FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Novinka v X-plane světě Jeden příspěvek | Celý strom
Novinka v X-plane světě   15. 2. 2024 / 15:41
Willhelm   
Tak jsem se konečně dočkal a LR se snad konečně odstřihne od zhnilého Nicolase a jeho roky neudržovaného obchodu.
Pominu teď už několikrát propírané minimálně tři úniky platebních a osobních informací zákazníků a vytáhnu jako příklad něco na co jsem upozorňoval už v roce 2018 přímo Nicolase - Bell-412 nenajdete v kategorii Helicopters/Bell/ ani Helicopters/Others-USA/ (tam najdete třeba slovenský hybrid auta a letadla), desítky addonů se záměrně neoznačenou verzí XPL, která je schovaná i na stránce produktu samotného až na druhém místě - a u takového DF AS350 je vyloženě lživě uvedeno, že jde o XP10 a XP11 verzi, i když XP11 verze nikdy oficiálně nebyla a uživatelé si bokem řeší jak ji pod XP11 rozchodit s co nejmenšími problémy.
Konstruktivní e-maily s kritikou stavu obchodu zůstávají bez odpovědi i odezvy v samotném obchodě, zmínky o tom, že je na org store něco špatně vám na org fóru zaručeně vyslouží ban minimálně na tři týdny a zařazení do databáze potížistů, takže každý váš další příspěvek bude pod kontrolou jednoho z Nicolasových cenzorů.

https://www.x-plane.com/2024/02/introducing-the-x-plane-store/

První věc co se mi na screenshotu připravovaného rozhraní líbí je hodnocení zákazníků, kterému se Nicolas na org store roky brání, protože 30% provize z prodaného nekvalitního produktu nesmrdí a jeho cenzoři se dlouhodobě starají, aby příspěvky nespokojených zákazníků mizely pod stisknutím klávesy delete.

Některé témata v Q&A mě sice zvedly krevní tlak (DRM na scenerky, org a x-a jako vítaná konkurence místo aby se otevřeně přiznalo, že x-a s jejich Gizmem a org fórum a store je momentálně větší koule na noze LR než chybějící globální ortho.) Ale někde mi zase poskočilo srdce radostí - jako elementární kontrola kvality prodávaného produktu - hned mi na mysli vytanuly všechny možné placené vylepšení XP12, které si v podstatě hrají s settinng.txt nebo sahají do private knihovny s možnými (nebo taky ne) budoucími prvky. Myslím že američané na to mají i nějaký speciální výraz jako Snakeoil sale, nebo tak nějak.

Každopádně dělá se na tom a máme více jak půl roku než se něčeho dočkáme. Nicolas místo, aby toho aby se chytil za nos a konečně začal na těch svých 30% z prodejů makat, sepisuje antichartu: https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/301681-developers-share-collective-letter-about-the-upcoming-x-plane-store/ a ukazuje jak za ním stojí všichni klíčoví vyvojáři a že LR vlastně vyvíjí něco, co nikdo nechce a nepotřebuje.

Jako Dan Klaue (Thranda) dobře poznamenal - konkurence je fajn a MSFS je výkladní skříní několika silných a samostatných divizí Microsoftu, LR bez strategického partnerství nemá šanci dohnat roky vývoje a miliony odpracovaných hodin lidmi v MS. Také si myslím, že aktivita LR mohla být směřována více s funkcím simu, nebo do assetů pro WED scenerky, ale na druhou stranu org store mě osobně dvakrát připravil horké chvilky, nikdy se neomluvil, nikdy nepřiznal chybu a roky mi blokuje přístup do fóra (kde je mimo jiné support 90% addonů co mám za cca 40t. CZK nakoupeny napříč různými obchody.) různými formami kyberšikany.

Tož uvidíme jakým směrem se bude tohle ubírat, já osobně se těším cca třicetiprocentně na stupnici od Mácha na vepřové hody bez destilky do Luděk na MSFS.
 

Novinka v X-plane světě   15. 2. 2024 / 16:51
xWing   
Super, docela sa tesim a som zvedavy, ako to pohne s cenami.
Inak Wille, co Ti brani zalozit si nejaky novy email kvoli .orgu a zaregistrovat sa tam a mas pristup do fora
 

Novinka v X-plane světě   15. 2. 2024 / 18:37
Willhelm   
S cenami to podle mě nepohne. LR to zatím nemá připraveno, takže rozhovory typu: org vás bere na hůl 30% my si vezmeme jen 15%, nebo: x-a vás bere na hůl 40% a dává vám DRM ochranu v Gizmo pluginu, my vám dáme SASL3 ochranu, která na rozdíl od Gizma nebyla prolomena a vezmeme si jen 20%, ještě neproběhly.

K mailu:
1. Mám jeden pracovní a dva soukromé, mít další e-mail jen kvůli debilům z orgu mi za to nestojí.
2. Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, Modus Operandi orgu se nezmění stejně jako moje povaha a konstruktivní kritika, kterou jsem nabyl za dekádu práve ve vývojové firmě.
3. Posedla mě tady nějaká nemoc rovné páteře a jistých principů a jak je známo nespokojený zákazník, i když tahá za kratší provaz, dokáže nadělat o 800% více škody, než spokojený zákazník přinést užitku. Základní obchodní princip na který Nicolas zapomíná. Byla to první věc, kterou mi můj poslední šéf tloukl do hlavy. Je to už 25 let, ale pořád to platí. V mé vlastní firmě, když je zákazník nespokojen, mě to sakra rychle zvedá ze židle a žene k zlepšení, rychlé nápravě a prevenci opakování problému.
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ