FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 16. 5. 2024, svátek má Přemysl Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Vliv upgrade na XP Jeden příspěvek | Celý strom
Vliv upgrade na XP   3. 8. 2005 / 13:09
Antonio
Při špekulování nad tím jak ještě zvýšit výkon v FS2004 mne napadlo jesli nemá nějaký vliv, že jsem měl FSko nainstalované v předchozích Windows ME a na ně jsem pak nainstaloval upgrade na Win XP Home. Nemáte někdo s podobným případem zkušenosti? Díky za odpovědi.
 

Re: Vliv upgrade na XP   3. 8. 2005 / 14:24
Tragédie v JRD
vliv by to v zasade mit nemelo, kazdopadne VZDY (VZDY) je lepsi instalovat cestvy system nez upgradovat predchozi .. muzo tam zustat nejake stare ovladace atd, ktere mohou delat komplikace
 

Re: Vliv upgrade na XP   3. 8. 2005 / 14:27
Karel
Tragéd má pravdu. Navíc, skoro bych doporučoval nepoužívat termín "reinstalace" ale pouze "instalace". Začít od píky (vlastně BIOSu) se rozhodně vyplatí. Pozor, než začneš dělit/slučovat fyzické/logické disky/oddíly, nezapomeň si někam vypálit všechny důležité ovladače, které budeš při instalaci systému potřebovat! Spoléhat na to, že si je stáhneš se nevyplácí )

Karel
 

Re: Re: Vliv upgrade na XP   3. 8. 2005 / 16:32
MaPa   
A pro jistotu bych si udělal na nějakej jinej šuplíkovej disk image stávající instalace, ať se máš případně kam navracet, kdyby se bouřil nějakej HW.
 

Re: Vliv upgrade na XP   4. 8. 2005 / 08:37
Antonio
No, že bych se vrhnul a čistou instalaci Windowsů a pak znova instaloval ty desítky a desítky programů, které na svém PC mám to si radši ani nepředstavuju (hrůza mne jímá). Spíš mne ale zajímala jen záležitost FSka - zda by se nějak projevila nová instalace v nynějším operačním systému - tj. Windows XP. Když vidím jak to všem s podobným hardwarem šlape, tak nevím jestli bych to novou instalací FS trochu nevytáhl. Na nové LKPR mám např. FPS cca14-16 s defaultní C172 s provozem PAI na 100%.
Jinak můj problém s novou X700PRO a nízkým FPS (který jsem tu před časem řešil) jsem nakonec vyřešil smazáním FS9.cfg a jeno novým vygenerováním - dalo to nárůst cca 10 FPS.
 

Re: Re: Vliv upgrade na XP   4. 8. 2005 / 15:10
Karel
No jo, no... to když máš na počítači desítky programů ))))) Já mám počítač prakticky jen na FSku a virtuální ATC. Samozřejmě nepočítám Office, emailového klienta a nějaký soft na burning. To je ale celkem nepodstatný balast ))

To se mi to instaluje, hihihihihi.

Karel
 

Re: Re: Re: Vliv upgrade na XP   4. 8. 2005 / 15:34
MaPa   
Mě manželka nainstalovala ma PCko květináč s nějakou zelenou Adélou, takže s ním nemůžu takhle zahrkat, bo bych ho měl vodou chlazenej.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ