FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Domluvy na online... Jeden příspěvek | Celý strom
Domluvy na online...   1. 10. 2002 / 21:35Marky Parky / web
Panove, jestli mohu poprosit, vim ze jste se vsichni zblaznili do online letani, ale zkuste s kvuli tomu pripadne zalozit na pandore nebo nekde jende nejakou specializovanou konferu, protoze pak je velice obtizne tady dohledat byt jen par dni starou informaci, protoze je daleko odsunut vasimi kazdodenimi dohady kdy poletite a kam.

Dekuji za pochopeni a hodne stesti ve vasich sletech.

PS: Nechcete se pridat k nam blaznum na IVAO a VATSIM?? Mocny Off se v poslednim Take-Offu stezoval ze je nejaky ridky provoz na nasem stalem virtualnim nebi.
 

Re: Domluvy na online...   1. 10. 2002 / 22:37m.ART.y
Rozhodně souhlasím. Jsem ve stádiu dokončení stránek zaměřených především na online létání. Domluvy kdy, kde atd. Především uvažuji o pravidelném hostování a mám připravenou i delší cestu (něco na způsob "cesty kolem Evropy" o čemž tu již byla řeč), kterou bych rád provedl po jednotlivých etapách online, dále různé předpřipravené scénáře, či online letecké dny.
Pročež všichni příznivci online létání vydržte.
Nic proti Vatsim a Ivao, ale myslím si, že to je o něčem úplně jiném, než polétání v pár lidech nad Holešovem.

P.S.: Předpokládám zhruba dva týdny (aby jste byli v časovém obraze )
 

Re: Domluvy na online...   2. 10. 2002 / 21:24Honza Červený
ne že bych se nějak zvlášt chtěl zastávat bláznů do onlajnu,je pravda že ty domluvy jsou často strašný(sme ale jenom lidi),ale jaksi vatsim nebo ivao se mi zdají asi tak že pokud do toho člověk neni opravdu blázen(jak do toho lítání na netu i real) tak je schůdnější zalítat si nad holešovem než třeba letět z bodu A přes B a C doD ) ikdyž vim že někdy to je taky docela napínavé...rád bych to taky zkusil ale prostě se na to ještě necejtim...radiokomunikace ve stylu obchodních popř. dopravnich pilotů mi ještě neni tak blízká než jak do toho radia kecame normalka z toho blanika...
 

Re: Re: Domluvy na online...   2. 10. 2002 / 22:07nasranej santa
Vystihl jsi to úplně přesně......(Honza)
 

Re: Re: Re: Domluvy na online...   3. 10. 2002 / 01:25Marky Parky / web
Tak to uz je jedno, to je vec kazdeho clovicka, me slo jen o to, ze temi domluvami bylo tohle forum znacne zatizene, takze bylo obtizne vyhledat thread treba jen dva dny stary.

Ale jinak dik za pochopeni a snahu o vlastni stranky chvalim a treba si nekdy, az si budu chtit odpocinout od velkych ptaku, pujdu s vami zalitat na Holesov se starym dobrym Baronem )
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ