FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zachycení videozáznamu ? Jeden příspěvek | Celý strom
Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 19:52
Svecik
Je tu nějaký zkušený jedinec, který má praxi v dělání videoklipů, nebo videí. Případně nemohl byste mi někdo poradit nějaký ( může být i placený ) program na zachycení videa z FSky? Já mám s FRAPS problém že za normálního stavu mám FPS okolo 25-35, ale po stisknutí klávesy F9 - tj. nahrávání to končí u 0,5-2 - což je podle mě nějaká chyba...

Díky moc.
 

Re: Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 20:04
Peter HK
FRAPS
 

Re: Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 20:18
bumper   
FRAPS funguje celkem slusne, sezen si jinou verzi, nebo jine ovladace grafarny. Urcite tam neni propad 20 FPS pri snimani obrazu.
 

Re: Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 20:23
Pips   
To se nesmis divit.Zaznam videa je docela narocna operace na prutok dat, takze pokud to udelas tak, ze na tom samem fyzickem disku pustis sim a jeste fraps, je to na ten disk kour to ustihat oboji (zvlast pokud nemas jeste dost velkou RAM a sim si na ten disk tedy casto potrebuje sahat sam).Vyrazne lepsi situace nastava, pokud tohle to rozjedes na na druhem fyzickem disku.Nejlepe kde neni ani system a ani FSka .Ja jsem nedavno delal s otcem par pokusu a uplne nejlepsi varianta se osvedcilo pres S-Video konektor, ktery mam na grafice, poslat signal do digitalni kamery (nebo cokoliv jineho, co dokaze zaznamenavat obraz, ale je to dostatecne kvalitni), tam nedochazi k zadnemu zatizeni systemu a nebo aspon ne zadnemu viditelnemu a posleze zase z kamery nagrabovat do PC, sestrihat, upravit, ozvucit.To je jedina vada, ze zvuk z S-Videa skutecne neleze Takze tot par mych postrehu a ojedinelych zkusenosti s touto zabavickou.
 

Re: Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 22:01
havran   
Rada jedince (ikdyž ne zkušeného): ve Frapsu nenahrávej se zvukem - mnohem ulehčíš paměti a ve střihovém programu to podbarvíš hudbou...
 

Re: Re: Zachycení videozáznamu ?   26. 10. 2005 / 23:17
Svecik
Jojo - díky moc. Bez zvuku nahrávám pořád... Teďka sem si stáhl normální demo z jejich stránek a je to v pohodě - takže to bylo asi verzí... v PC mám NVIDIA GeForce 6600 GT a 1024 MB DDR RAM PC 400 - běhá to v pohodě, ani se to nekousne... Tak ještě jednou díky.
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ