FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 20. 5. 2024, svátek má Zbýšek Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ATC ve FS2002 Jeden příspěvek | Celý strom
ATC ve FS2002   13. 12. 2001 / 14:23Marek Mincbergr
dravim,

mel bych par malych dotazku. Vcera se ze me stal kupec FS2002 a jsem doposud linej si precist manual, at uz tistenej nebo pdf. Takze se ptam:

1) Je nekde sezman aerolinek apod, ktere oslovuje ATC jejich kody? Pokud tedy to tam funguje, z ruznych diskuzi jsem vytusil, ze by to tak melo byt.

2) Jak prinutit ATC, aby me timto kodem volalo?

3) Jde do toho neco doplnit?

4) Jak prinutit jiny letadla, aby mely taky takovy kody (velky), nebo aspon jiny imatrikulacky? Je dost blby, kdyz z Tocny litaji Cessny s Nxxxx.

Diky predem za odpoved
   Seznam příspěvků  

Re: ATC ve FS2002   13. 12. 2001 / 19:39xh
seznam aerolinek je když daš create flyght plan tam vybereš letadlo a případnou spol,ale ty sou jenom u těch velkých letadel a jenom 3 a neznámého původu: Landmark airlines,Soar airlines,pacific airlines atd.. a pod tim je identifikační číslo pro ATC,který můžeš změnit podle svého.A ATC přinutíš tak že vytvoříš plán letu a klikneš myší na knoflík vypadá jako něco kulatýho a je mezi ovladači na GPS,ovládání plynu atd. tam se ti objeví možnosti z věže. pojéždění na ranway atd a pomocí čísel ne na numerický to obsluhuješ.když stojíš u gejtu kde ze nemůžeš vytočit musíš dat shift+p a letadlo začne couvat. a přinutit jiný letadla aby měli kod který chceš asi nepude je to daný ve hře
   Seznam příspěvků  

Re: Re: ATC ve FS2002   15. 12. 2001 / 22:11oldas
Seznam aerolinek a dalsich kodu je na flight.sim com vcetne navodu, jak je pouzivat. Udelal jej Richard Taylor a lze jej vyhledat zadanim jeho jmena. Na stejnem miste lze stahnout atctypes.zip vcetne navodu. Kombinaci kodu lze tak volat napr. Z-142 alespon jako "SPORT 142". CSA tam bohuzel neni, ale vetsina velkych aerolinek ano a to jako vrealnem svete, takze treba British Airways je speedbird ap.
   Seznam příspěvků  

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ