FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Bude fs chodit pod WinME Jeden příspěvek | Celý strom
Bude fs chodit pod WinME   27. 12. 2002 / 20:12Filip
Ahoj, chci se vás zeptat, jestli mi bude chodit FS2002 pod Windows Milenuim(ME)Díky moc.Filip
 

Re: Bude fs chodit pod WinME   27. 12. 2002 / 20:47Jiří Jelínek / web
Jo, bude já je mám a jsem docela spokojenej... Já se do systému ost hrabu a ME mi nikdy nespadly (narozdíl třeba od 98)
 

Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   27. 12. 2002 / 20:52Peter HK
Určitě chodí i pod XP...
 

Re: Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   27. 12. 2002 / 21:01Filip
Díky moc
 

Re: Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   27. 12. 2002 / 21:06
Luděk Ch.
Ale pod XP zase nechodí plno jiných věcí. XP zatím nejsou příliš vhodné na domácí použití, pokud nepoužíváš jen SW Microsoft. Navíc na plno věcí potřebuješ jiné ovladače. Pod WinME jede téměř všechno, co pod 98. Ale počítám, že tak za dva roky všechen nový SW pojede už jen pod XP nebo co z nich v té době bude.
 

Re: Bude fs chodit pod WinME   28. 12. 2002 / 07:40
Jirka Chvátal (OK-PTH)
Ahoj. Předem chci upozornit že jsem také "šťastným" majitelem WinME CZ. Je všeobecně známé, že WinME a hlavně česká lokalizace se nepovedly a jsou na trhu jaksi zázrakem. Jsou to nejhorší Wokna řady 9x. Rozuměj nejpadavější. Jistě. Můžou být vyjímky, kterým chodí jakž takž ke spokojenosti, mě taky chodily, ale jen určitou dobu. Běžně se stává, že během práce, kdy se zrovna nic neděje Wokna vytuhnou, nebo skončí v modré smrti. To vše na PC se značkovým HW, kde např. Xp nespadly za půl roku ani jednou. A to že tuhne IE a další aplikace zadrátované v systému a jiné browsery jedou OK je taky v pohodě. Navíc přestal fungovat update přes web. Záplaty se ztáhnou, ale nenainstalují. A pošesté je reinstalovat, na to bych se mohl vysrat. Hodil jsem tam XP a jsem v pohodě. Pravda, ne že by na nich něco nechodilo, ale spíš chodí pomajeji (FS a hry obecně). A proto: cokoli, jen ne WinME CZ (např. EN verze ještě celkem ujde). PS: Dělal jsem poč. technika a v HW se vyznám, tak mě nekamenujte že mám padavej komp, nebo že je neumím nainstalovat ...
 

Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   28. 12. 2002 / 10:52
Luděk Ch.
Je zajímavé, že každý říká, "je obecně známo, že ME jsou nejhorší", ale jsi první, kdo uvádí nějaký konkrétní problém. Já používám WinME od doby jejich vydání, ale nikdy se mi nestalo, že by spadly jen tak samy od sebe a to mám PC většinou puštěný celý den. Před tím jsem používal Win98 a musím řící, že mi ME padají výrazně méně častěji než 98 a hlavně se prodloužila doba dobré funkčnosti bez nutné reinstalace. A to je používám už na druhém HW. V ME vím o dvou základních problémech a to, že pokud se neprovede update, tak od nějakého data nefunguje funkce obnova systému a taky občasi i po korektním vypnutí při opětovném startu hlásí, že Windows nebyl řádně ukončen. To je dáno tím, že se vypínají moc rychle a HDD nestihne uložit celou svou cache. Ale oba tyto problémy byly brzo vyřešeny updatem, kdo nemá možnost updatu, tak je to problém dost závažný, ale týká se jen sestav s HDD s velkou pamětí cache. K tomu podotýkám, že mi Windowsupdate funguje stále bez problému a to tuto instalaci mám už téměř rok. Spíš mám problémy s XP. A proto: pro domácí použití doporučuji WinME! PS: Dělal jsem servisního technika PC cca 2 roky (Escom)
 

Re: Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   28. 12. 2002 / 11:51T!
ahoy
také mám ME - bez zásadních problémů.
PS - kde se dá stáhnout update na obnovu syst. po urč. datu ?
díky
T!
 

Re: Re: Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   28. 12. 2002 / 12:00
Luděk Ch.
Ahoy!
Já používám automatický "windows Update", když si rozbalíš základní menu "Start", tak je to nahoře.
 

Re: Re: Re: Bude fs chodit pod WinME   28. 12. 2002 / 19:35Martin Sedlařík
No chlapi, nevím nevím
Před časem jsem přešel z 98 na ME a pak na XP a musím říct, že na lepším stoji (rozuměj 1,4G TB;512RAM a deska MSI ) se chovaly 98 i ME stejně padavě/nepadavě jen ME trvalo všechno polovinu času. S XP jsem udělal ještě lepší zkušenost (ještě neuřely) a vše je ještě rychlejší -za to ale nejspíš může rozdíl NTFS/FAT32.

to jen pro inspiraci
 

Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ