FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pomoc Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Pomoc   1. 4. 2003 / 16:05
Marky Parky   
Zkus si přečíst můj tutor tady na periskopu, je tam toho docela dost.

Jinak musím trochu zasáhnout než se dál rozšíří obecně použivaný omyl. Všechno je pravda, až na to umístění.

Složka ADDON SCENERY slouží výhradně !!!!! k instalací scenérií určených pro FS98 a nižších. Scenérie pro FS2000 a FS2002 sice mohou fungovat, ale provází je sousta problémů ( u ortofoto nefungují autogeny, zlobí scasm funkce LoadTexture() se sezóními texturami, průhlednosti... ) atd.

Jediný správný způsob jak přidat scenérii do FSky je následující: Kdekoliv na disku vytvořit novou PRÁZDNOU sloužku, ve které budou podsložky SCENERY a TEXTURE, všechny soubory .BGL dát do SCENERY a všechny textury do TEXTURE. Celou tuhle složku pak pomocí knihovny krajin jak to Tomáš popsal.
Pokud chceš některé scenérie sdružovat dohromady a šetřit tím výkon, je to možné, nedoporučuju to ale u meshů, ortofotomap a pod.

Jinak, jen tak mezi řečí, nedávno se mi dostaly do ruky dvě CDčka freewarových scenérií a úplně se mi ježily vlasy hrůzou na hlavě, kolik chyb a nesmyslů v těch readme souborů bylo!! takže na readme nespoléhat. Autoři často používají cestu která mu přijde jednoduchá a funguje, ale obecně může být špatná a pak působí konflikty, padající FSku při startu, při loadování scenérií či různé grafické podivnosti při letu nad scenérií.

Dokonce i takoví "profesionálové" jako je LAGO naistalují svoje scenérie autoinstallerem do absolutně nesprávných míst, takže jejich terramesh sice pěkně funguje na čisté FSce, ale pokud chcete používat třeba pro zbytek evropy nějaký jiný mesh, musíte začít hledat a ručně opravovat jejich chyby ((

 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ