FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS2004 - mé dojmy z první beta verze Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   21. 5. 2003 / 09:37
Rychlokvaška
Betu cehokoliv muzes ziskat dvema zpusoby - budto warez, coz bych nedoporucoval, jednak to nejsou opravdu verze, ktere stoji za to a druhak je to samozrejme nelegalni.

Druhou moznosti je byt clenem beta tymu, kde po podepsani prislusneho non-disclosure agreementu dostavas pravidelne nove verze softu pro testovani a testujes a zjednodusene receno reportujes vsechno co najdes vyrobci a ten se stara o opravy a vylepseni. Vetsina firem ma svuj interni beta tym a jakmile se dostane produkt do urcite faze, zapoji se i externi tymy, ktere sestavaji povetsinou z lidi, kteri maji danemu vyrobci co nabidnout (znalosti, zkusenosti, profesni predpoklady, reference, vyvoj addonu pro dany produkt, ...), pripadne se uz tak dlouho pohybuji v dane komunite, ze patri do rekneme uzsi skupiny lidi, ktera se tak jako tak vzdy podili na finalni podobe produktu. Obcas je vyhlasovana i verejna soutez o ucasti v beta tymu, kde je to nekdy i kdo driv prijde, ten driv mele.

Jen bych ale rad dodal, ze tahle prace je vetsinou zadara, jen nekdy ohodnocena aspon mistem v titulcich nebo v manualu a hlavne hodne narocna na cas a trpelivost, takze to neni jen o tom, ze ma clovek neco nejnovejsiho v ruce, ale je to spis o nadseni a chuti podilet se na necem takovym.

D.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ