FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
HITS opet zari :))) Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   28. 7. 2003 / 17:22Jirka S.
Možnost koupit nejrůznější věci k FS v naší domovině za Kč je bezesporu příjemná, obzvláště v oblasti věcí, které se nedají pouze stáhnout, ale existují i ve fyzické podobě. O leteckých ovladačích k PC ani nemluvě. Obchodníkům na HITS se také sotva dá upřít jistá dávka odvahy podnikat právě v tomto oboru, kde by většina lidí (včetně mě) nečekala přílišné zisky.

Co se týče informací v češtině, zde si dovolím trochu skepse. Každá recenze je subjektivním pohledem autora, proto se některým čtenářům líbí a jiným ne. Články na HITS jsou však místy až přehnaně optimistické, o jiných pasážích by se dalo sáhodlouze polemizovat. Luděk Ch. správně podotknul, že HITS je komerční server, má tedy zájem na prodeji, já dodávám, že by bylo hloupé, hanět si svoje vlastní zboží. Ovšem trochu ubrat z reklamního stylu a přidat něco zdravého pesimismu by neškodilo. V dosavadní podobě mi články na HITS připadají jako sáhodlouhé reklamy Teleshopingu s nadšenými moderátory nabízející naprosto převratné novinky do domácnosti, bez nichž se žádný moderní člověk neobejde. Na mě taková reklama působí kontraproduktivně a i kdybych si něco koupit chtěl, natruc to neudělám. Takže bych se té angličtině tolik nebránil, ostatně i zběžná znalost cizího jazyka se může občas hodit. Ale upozorňuji, že můj dojem se čistě subjektivní a nikomu jej nenutím.

Ještě "reklamní" poznámečku k placení na netu. Mám účet u eBanky, která nabízí i internetovou platební kartu (zřízení karty je zdarma), kde lze relativně pružně (změna do druhého pracovního dne) měnit maximální částku, kterou lze platit. Kartu lze použít pouze na internetové platby, nikde jinde. Takže před plánovanou koupí si nastavím zhruba částku, kterou budu platit a po zaplacení ji dám opět na nulu, takže kartou nemůže platit ani člověk, co by znal její PIN. Možná to vidím příliš optimisticky, ale tohle mi přijde jako docela bezpečný způsob nakupování po internetu.

 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ