FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
xEnviro Jeden příspěvek | Celý strom
xEnviro   18. 1. 2017 / 19:51
biblbrox   
mrkni na youtube, tam několik srovnání je.
Třeba tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=uO7dWFYKueo
- akorát je to ještě z některé dřívější verze xEnviro. Během videa recenzent upozorní, co se v nové verzi změnilo (např. softness oblaků u kopců).

Já měl SMP v.2, v.3 + RWC a čtyřka zase tolik změn nepřinesla, tak mě nijak neoslovila. Naštěstí.
Ono takhle v oblacích vypadá Skymaxx moc pěkně, ale poměrně velký nedostatek je vzdálenost vykreslování. Když jsi pod nebo nad mraky, tak vidíš, že oblačnost končí hodně před koncem horizontu.
Další mínus je hw náročnost. Sice lepší než default, ale pokud chceš mít rozumnou vzdálenost vykreslování, tak se ti SMP stejně pokusí sežrat hardware. Nehledě na to, že se k horizontu zdaleka nepřiblížíš...
Další nevýhodou je, že SMP neumí zobrazit velké frontální systémy. Prostě nabouchá jeden kumul vedle druhýho a to pak vypadá.... prostě divně a nereálně.
Poslední nedostatek SMP vidím právě v tom konceptu dojné krávy. Borci jen zlehka vylepšili pár drobností a buch tam v.2 s cenovkou skoro 40 babek. Další drobnosti a buch v.3 za 40 babek. Real weather connector (který mohl být klidně zdarma update k v.3) a dalších 20 babulí. No a blíží se Vánoce, trochu práce na v.3 a je z toho v.4 za 40 babek.... Rozhodně se nijak moc netrápí lazením aktuálního vydání.
Jo, když jsi měl původní verzi, dostal jsi cca 50% slevu na nové vydání, ale i tak bys od verze 1 do 4 zaplatil víc jak 100 dolarů...
Kdyby amíci nebyli takoví nenažraní, asi bych si časem nevytvořil takovou averzi na jejich produkt. Ve finále rozhodně ne špatnej produkt, ale jejich politika tipu "davaj prachy a dik. Zitra přiď zas" mě už fakt nebere.

Přitom xEnviro není jenom oblačnost. Umí toho mnohem víc.
Ale rozepisovat se už nebudu.
Vývojaři ještě musí zamakat na některých věcech, ale už teď je xEnviro ve stádiu, kam se stávající SkyMaxx musí teprve dostat, pokud nechce od naprostého nováčka dostat na budku. I když podle mě už se stalo...
Každopádně na tak čerstvý produkt se mně xEnviro velice, velice líbí.



 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ