FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 30. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
xEnviro Jeden příspěvek | Celý strom
xEnviro   18. 1. 2017 / 21:06
mirda   
To je těžký. Každej máme jiný voko a každej od toho očekáváme něco jinýho. Ale pokusím se nastínit svůj postoj.
Za mě jednoznačně xEnviro!!!
SKP bylo fajn protože nic nebylo a pokud je někdo GA poletucha tak mu to bude náramně stačit. Teda pokud se chce kochat vočkem poblíž mraků. Mě jako airlinefandu prostě SKP nedal to co bych tak nějak potřeboval vidět z okýnka ve FL350. Votřes!! Nastavení musel bejt nějakej ten kompromis a stejně pokud se něco měnilo tak to škublo nebo se úplně na pár vteřinek zastavilo a mraky byli najednou na druhý straně. Mám spoustu historek s SKP. Tak aspoň jednu. Pobavilo mě když jsem se s SKP blížil k VABBTam je věčně mlha, smog,takovej hnus tuplem v noci. Dle metaru jsem vůbec nemě mít vizuálně ponětí kdepak jako cca to letiště svíti - vždycky sem na něj viděl, pak o něco níž se mi teda mihotali nějaký ty mraky a pak jako měla bejt mlha vopravdu až do 200ft. Pořád bylo vidět. Ne celou dobu ale na můj vkus podstatně častěji než co psalo počasí. No zkrátím to. Řekněme že má bejt dohlednost sotva 2,5 km - nééé nic takovýho viděl jsem ho na 20km a teď to finále. Dosedl jsem a když jsem sjel z ranveje tak nebylo vidět na druhej konec letiště, to měla bejt ta mlha přes kterou jsem ale neměl vidět letiště na přístupu!!Takže asi tak. A úplně nejvíc je,že stojíš na letišti. Nad sebou 3 mraky a jinak do dálky krásně modro, ale lítaj kolem blesky a prší. A já jim ještě narval tu dvacku za update na v4. Sorry. Od nich normál šméčko a myslím si že tu svojí vyděračskou politiku nezmění. Si tospočítej dohromady plus k tomu RWC a u mě k tomu přičti FSGRW.
xEnviro - To víš, že jsem váhal. 20 jsem poslal na SKP a do tejdne vytáhnout 70...??? Mno nic. Udělal jsem to a nelituju ani centu!! A ne fakt ne. Fakt tam nejsou tak úúúúžasně nadejchaný mráčky jak v SKP, ale když kurva nemám někam dohlídnout a musím se spolehnout na přístroje tak to tak fakt je!! Průlet mrakama - naprosto fenomenální (neříkám že ve SKP to nebylo taky dobrý)
xE má nějaký chybičky, ale jsem fakt spokojenej. Hnusný počasí URRR,UUEE, LSZH,VGZR,VNKT atd atd atd je naprosto odlišnej zážitek!
Letu zdar!
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ