FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X-Plane Tu-154M felis Jeden příspěvek | Celý strom
X-Plane Tu-154M felis   24. 2. 2017 / 17:48
Willhelm   
No IVAO IFR2017 jsem zaletěl první leg v FS2004 s PT Tu-154M a pak jsem objevil toto. No a teď se s tím v podstatě učím znova lítat. Znalost PT hodně pomáhá, ale jsou tam špíčky se kterými zatím bojuju. Např. při pojíždění mi zdechají motory. Nevím proč, ale bude to nějaký klik, přehnat na zkratku - prostě problém mezi monitorem a židlí. Z této kategori je tu další, po pár okruzích a ladění beranů, pedálů a plynů jsem zjistil, že v letu na autopilota ho něčím umím vypnout tak dokonale, že pak nevím jak ho zase nahodit. Když si dávám bacha a nechávám klávesnici na pokoji je to OK, ale nefungují mi ILS ručičky na HMI, zachycení kurzu nebo glisády taky. Nejprve jsem myslel, že jsem si přetočil (ano přetočil ne uklikl jako v FS!) ILS frekvenci, ale tady problém nebyl. Je to ale skvělé protože z té rutiny se zase něco učit a objevovat je super.
Felisův stroj neodpouští některé "zkratky" v proceduře nahazování co si PT nechal líbit. U tlakování je třeba krok navíc, něco ještě proti PT nemá... Je prostě třeba otevřít hlavu novotám.
Mimochodem KLNka tady funguje fantasticky včetně SID/STAR vše jak má být, korektně se zobrazuje její LCD a to i ve virtuálním kokpitu, žádné náhodné CTD co byly u některých verzí PT. Z čeho jsem uchcával bylo startování VSU, kde jsem si vzpomněl na let co se nikdy nekonal a jak tam při tom nahazování kmitaly ručičky a blikaly kontrolky. Tak u felisovy 154 to dělá taky! Tohle nemohl naprogramovat někdo kdo tuhle bug/fíčuru nezná z reálného provozu. K IFR tour na IVAO se asi vrátím už na X-Plane. Jinak je tady možnost nechat nahrát letoun "nahozený" pro příznivce rychlého letu. Nic pro nás, ale je fakt že teď na hledání proč mi nefunguje ILS, zkoušení letu na ruku a nastavování ovladačů se to hodí a šetří čas.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ