FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X-Plane Tu-154M felis Jeden příspěvek | Celý strom
X-Plane Tu-154M felis   5. 4. 2017 / 22:16
Willhelm   
Taky mě to napadlo. Ale má nějaké hlášky navíc co nejsou česko-slovensky nadabovány a PT má zas nějaké co felis nemá. Kompatibilita není 100%, takže jsem dospěl k tomu, že než to mít česko-slovensko-rusky tak tam nechám jen tu ruštinu. Felis psal, že připravuje ještě Polštinu. Doufám, že tam nebude chybět oblíbené polské kurwa a cholera jasna. (Např.: "Kurwa to zpirdolene podwozie nie podawa sie! Cholera jasna, bendzie trzeba ladowac na brzucho!" by byla krásná hláška).

Teď jsem dotestoval. Na LKMT dle reálného počasí dnes mlíko jak dělané na IFR test. Okruh v pohodě, HSI už mi funguje a ILS to nalítává krásně. Ne jak PT kde jak se jehla pohla, tak už bylo pozdě a vždy to o kousek přeletěl a pak se vracel.

To ale Felis neudělal dobře. Byl jsem ve Zlíně na dvoudenní školení Blenderu a na víkend jsem měl úplně jiné plány... Ale fčil mě svrbí ruce na pokračování IFR Tour 2017, kterou jsem přerušil, když jsem zjistil, že Midway byla v Betě jen runway v moři.

Jediné co jsem si všiml, že není opraveno, jsou podsvícení ADFek. Ale to ještě asi chvíli zabere. Každopádně už je to lítatelné i v XP11, takže po MD-80, B767 a Bell 412 je to další kvalitní kousek k provětrání po virtuální obloze. Já z toho mám úplně druhé vánoce...
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ