FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
xEnviro versus SkyMaxx Pro v4 Jeden příspěvek | Celý strom
xEnviro versus SkyMaxx Pro v4   4. 12. 2017 / 14:25
OndraT
Jo, to je asi rozumnej přístup. Já xE chtěl už x měsíců předtím, než vůbec vyšlo (nějaké první screeny z toho projektu se datují snad do r.2015), protože SkyMaxx mi vadil právě hlavně tou změnou počasí lusknutím prstu (je to vlastně jen vizuál vycházející z default enginu počasí a ani ten jejich slavný Real Weather Connector za dalších x € na tom v tomhle ohledu nic nemění). Dneska mít všechny informace o xE bych možná lehce váhal a zvažoval, jestli ještě přeci jen pár verzí nepočkat.

S payware addony obecně nelze bohužel jinak, než souhlasit. Ani ten výběr není takový, holt MSFS/FSX/P3D tu jsou asi o něco dýl, než XP ve stavu, kdy se pro něj daly začít dělat rozumné věci. Ale tak snad se to změní, XP mají v hledáčku jak HiFi (tam je bohužel někdy od léta velký ticho co se týče vůbec náznaků vývoje ASN pro XP, i když ho sami HiFi oznámili, ono to asi ještě bude nějakou dobu trvat), tak ORBX (ti zatím budou jen předělávat svoje letiště do XP, uvidíme, co bude dál).

Ono bohužel XP bude asi i trošku omezenější pro vývojáře, zrovna prý vyvíjet engine na počasí prý nic moc, sami HiFi se nechali slyšet, že až jednou bude ASN pro XP, tak bohužel nelze očekávat přesně to samý jako v FSX/P3D, že tam jsou některý težký omezení v API ze strany XP :/

Ale tak jinak mám XP rád, to zas aby to nevyznělo jako že lítám v simulátoru, kterej mi přijde vlastně totálně na hovno, s prominutím .
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ