FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Potisk na GNS430 Jeden příspěvek | Celý strom
Potisk na GNS430   8. 5. 2018 / 14:28
Willhelm   
Asi už stárnu a neumím googlit. Je to kompatibilní, ale jen s XP9.
Našel jsem po prozkoumání tvého odkazu, že maketu bez obrazovky dělá i Elite:

https://flyelite.com/product/software-gns-430-bundle/
Ta ale nechodí pod win 8 a 10, ze simů podporuje jen FS2004 a FSX a to ještě přes nějaký extra placený addon co jsem už ani nenašel.

Teda ne že bych tady chtěl srovnávat práci "profesionálů" s domácím udělátkem, ale pokud by přede mě někdo postavil za stejnou cenu všechny tyto tři ovladače, tak jednoznačne sáhnu po tom od Vačice.
Jednak proto že se mi líbí nejvíce a v neposlední řadě kvůli tomu, že Vačice lítá XP11 a tak nějak předpokládám, že to udělátko bude "XP11 ready".

Kdysi jsem někde zahlídl i nějaké domácí točítka k KLN-90b (na XP10) a hrozně se mi to na videu líbilo, ale vzhledem k tomu, že Felis musel z Tupláka v poslední verzi vyhodit KLN a nahradit to GNS430, tak by to pro mě osobně byl ideální USB ovladač odhadem pro 70% mého letového parku.

Ale vím, že i nadšenecká domácí výroba něco stojí, já si nedávno navrhl takovou modifikaci pro Tu-154 na Saitek. Desítky hodin TPV a výrobní náklady raději ani nepočítám. Zatím. O opakované výrobě jsem sice uvažoval, ale aktuálně mi to visí na tom, že mě Serjožka z Petrohradu co mi slíbil čtvrtou osu na USB vyšplouchl a bez brzdy to není ono.

Jinak já popisy na čudlíkách chtěl gravírovat a pak zakápnout modelářskou barvou, nakonec jsem našel za komínem 3D tiskárnu kde zvládají dvě barvy, poinstruovali mě jak upravit modely aby to bylo OK ale zatím jim to nejde tak, jak na jiných výrobcích co mi ukazovali. Tisku nebo samolepek se bojím bojím přece jen ruce se u některých přistání potí a ty hlavice asi dostanou zabrat od soli, takže se asi bude gravírovat a zalévat.
18742 B / 750 x 527 / S-T154.jpg
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ