FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Mega Airport Prague 1.2 oficiálně vydáno Jeden příspěvek | Celý strom
Mega Airport Prague 1.2 oficiálně vydáno   14. 12. 2018 / 08:55
PT
Jsi vedle jak ta jedle, Peter.

Tahle "nová" verze pro P3D v4 je v podstatě jen odladěná původní verze se zlepšenou stabilitou a novým (naším) installerem, protože ten původní Aerosoftí nebyl dotažený a dělal paseku a v podstatě může z velké části (společně s odfláknutou podporou Aerosoftu) za špatnou pověst Airport Controlleru. Takže všechna práce, která na tom byla je programátorská (moje) a taky obrovský kus práce je support, který naprosto skvěle dělá Honza (DarrianCZE). Já se nemohl dočkat, až se toho závazku zbavím a budu si moct kutit něco dalšího v XPL.

To co jsem "naznačoval" v předchozím příspěvku je skutečnost, že nová verze pro XPL je čistě jen práce grafika (Petr) s nějakými podpůrnými mesh nástroji ode mě. Ještě před vydáním FSX verze před třemi lety jsme se rozhodli, že žádný plugin mít LKPR v XPL nebude. Takže tahle P3D verze nezdržela XPL verzi ani o minutu. Petr dělá full-time na autogenu pro celý XPL (a je to sakramentsky poznat) a na LKPR prostě nemá čas. Což není tak nepochopitelné. Nevím, kolik lidí tady zkusilo dělat jeden typ práce deset hodin denně a pak si dát kafe a stejný typ práce dělat další dvě až tři hodiny jako "vedlejšák". Věřte mi, že je to na palici.

O to víc je k ocenění, že tu jsou lidi, kteří to dělají jen za dobré slovo. Samozřejmě, že je jich víc a těm které nezmíním se omlouvám, ale na první dobrou mě napadají dva: Leguan a Milan Šmíd. Pánové, kloubok dolů a brada až na zem! Práce naprosto profesionální! Sice Honza dělá pro obživu trošku jiný druh práce, ale stejně ta vytrvalost, se kterou české pamětihodnosti produkuje je ohromující. A netuším, co dělá Milan, ale jeho práce (a to nejen výsledky, ale i přístup a způsob) je naprosto famózní. A to říkám s čistým srdcem, i když platformu FSX/P3D absolutně nesnáším. Ty dnešní světla, to pohladí. S dovolením bych parafrázoval klasika: "FlyTampa Tě ohromí Karle, ale světla od Milana, ty Tě dojmou..."
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ