FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pomoc s XP-11 Jeden příspěvek | Celý strom
Pomoc s XP-11   3. 9. 2019 / 13:06
Willhelm   
Hele Braňo, pokud to vezmu podle sebe - tak přes léto jsem raději trávil čas na kole, než se potit na židli u simulátoru. A vzhledem k tomu, že tady nebyla skoro žádná aktivita - pominu-li vyloženě okurkový topic FS2020, tak na tom byli i ostatní podobně.

Taky jsi mohl více napsat co tě více baví. GA, Mixéry, Bizjety, Airlinery, Fofrtrubky?
Ono tohle vše XP11 zvládá dobře, ale každé vyžaduje něco jiného. Já mám rád od každého trochu, střídám to a všechny doplňky v XP11 aktuálně zapínám a vypínám pomocí placeného xOrganizeru. Mám základní konfigurace - čistý XP11, VFR+HD+UHD mesh, VFR+Ortho CZ/SK, IFR IVAO, IFR WT3 a ty si ještě mohu před každým letem lehce dotunit.

Já zkoušel kdejakou blbůstku, v rámci uživatelů XP11 se tu třeba dost neshodneme na počasí. Osobně používám default s nastavením "online realtime weather", někdo si nemůže vynachválit xEnviro a někdo mu zas nemůže dojít na jméno.

Proti FS ale XP11 v aktuální verzi 11.35 vypadá a lítá dobře už v základu. Jako dlouholetý uživatel FSky jsem byl v mých XP začátcích nervózní z toho, že po instalaci je přece třeba instalovat mesh, vektorové data a ground textury, aby to vypadalo dobře a třeba VFR se dalo lítal dle cest, řek a železničních tratí. Není tomu tak.

Tak když upřesníš co nejraději lítáš, zkusím ti k tomu napsat nějaké osobní zkušenosti. Pokud bych měl psát vše co jsem s XP11 za ty dva roky všechno vyzkoušel a zažil, bude to na útlejší knihu.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ