FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 6. 5. 2024, svátek má Radoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
XPL SSG B747 v2 Jeden příspěvek | Celý strom
Ahoj, jak se mate?   1. 11. 2019 / 15:03
Atarian   
Cus!

Ja mam jednoho znamyho, co dela Project managera v Microsoftu a ten rikal ze HR vydalo prohlaseni, ze v ramci nejake Workplace Harassment Prevention policy se nesmi na pracovisti pouzivat urcita slova. A problem nastal, kdyz HR zjistilo, ze programatori pouzivaji ve vypoctech desetinou tecku (v USA se pouziva tecka misto nasi carky). Anglicky se tomu sice rika decimal POINT ale v psanem textu je tecka PERIOD (take anglicke slovo pro mensturaci) a vymastenci na HR tohle proste nerozlisujou.
Takze velkej problem, proc pouzivaj period pri programovani, a co programatorky zeny (MS ma zase nejakou Equal Rights for Minorities and Women policy, takze musi zamestnavat minimalne 50% zen, vcetne pozic programatoru) ty se muzou citit ponizene, ze je jim skoro v kazdem vypoctu pripominano jejich stigma.
Udelal se Green Belt projekt jak to vyresit, a nakonec IT vsem defaultne nastavil format cisel na evropsky (tzn. s desetinou carkou). Chvili trvalo nez si na to vsichni zvykli (ne jenom ITaci ale i management kterej s tim mel nejvetsi problemy).
No a pak se prislo na to, ze tenhle format ma zase PERIOD u oddelovani tisicu (tzv. digit grouping symbol). Tak to zas museli prenastavit, aby se u veskerejch cisel neoddelovaly tisice nicim, coz zase dela velky problemy managementu, protoze se jim blbe ctou ty cisla na grafech v Powerpointech.
Pry kvuli tomu bude zpozdeno i vydani novyho MS Flight Simulatoru.

Ale pozor! TOhle jsou vsechno interni informace MS a on ma podepsany NDA, tak to nikde nerikejte, aby o tu praci neprisel.

Dik!
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ