FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 6. 5. 2024, svátek má Radoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
XPL SSG B747 v2 Jeden příspěvek | Celý strom
XPL SSG B747 v2   2. 11. 2019 / 09:34
Willhelm   
Tak jo, já to dokázal! Právě jsem dostal banána na orgu. Dovolil jsem si napsat do tohodle hnědohlávkovského až řiťoalpinistického tématu: https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/193978-ssg-747-8-thank-you-thread-pls-list-what-you-like-about-v2-here/

asi toto: Velice oceňuji fér cenovou politiku 65 USD pro nové zákazníky vs. 94 USD pro majitele v1, a vzhledem ke konstruktivním technickým připomínkám uživatelů v1, kteří se s námi i přes cenzuru která tady začala být aplikována - což mi připomíná fórum jiného serveru, jenž zde nemohu jmenovat díky pochybným pravidlům fóra znemožňujícím byť jen zmínku o potenciální konkurenci x-plane.org - podělili o své frustrace z tohoto produktu. Takže na B748 v2 se mi nejvíce zamlouvá to, že mě nikdo nemůže donutit si jej zakoupit, ušetřím tak 39 USD které mohu poslat na paypal účet vývojářů jako Zibo, ksgy apod. a ušetřit si stejné rozčarování jaké jsem zažil po koupi v1.

Příspěvek jsem schválně napsal tak, aby byl k tématu a vyhnul jsem se opisem jmenování x-aviation. Překvapilo mě že jsem začal po dvou minutách naprosto raketově sbírat pod příspěvkem lajky. Jen mě mrzí, že jsem si netípl screen, protože do třiceti minut mě Voidhawk9 pernamentně zabanoval s naprosto logickým zdůvodněním:

There is no forum censorship (which is obvious - there is a flood of negative 747 reviews, they are not removed!). Posts that are removed are ones that break the rules, or like yours, attempt to spread potentially damaging false rumours about forum being censored.

Takže sice uznává, že svým příspěvkem v ničem pravidla neporušuji, ale mé ničím nepodložené tvrzení o cenzuře na orgu je potřeba vyvrátit praktickým způsobem a to ne cenzurováním, ale rovnou smazáním mého příspěvku, se kterým se začalo ztotožňovat nepříjemně mnoho uživatelů a rovnou mi zabránit v publikaci jakéhokoliv dalšího obsahu na x-plane.org - a bohužel mi znepřístupnit i možnost supportu k produktům jenž jsem si zakoupil na org store a jejichž vývojáři poskytují podporu přes org fórum. Inu co čekat od invizitora jehož hlavním koníčkem je bible, a jenž se živí tvorbou a prodejem letových modelů pro půlku vývojářů a je ne/přímo závislý na prodejích org storu. Podle jednoho příspěvku nemají komerční vývojáři na org fóru administrativní práva a nemohou si svá support fóra promazávat jak se jim zlíbí (Např. jako PMDG dokud byli na avsimu). No jak je vidět není potřeba, protože to za ně udělají admini kteří jsou jejich dodavatelé (a tedy ne přímo vývojáři). Takže pro mě od dnešního dne x-aviation a x-planeorg = stejná banda kokotů. Končím s nákupy na org store - do toho se naštěstí dostanu a koneckonců mám i zálohy instalaček na disku (holt má aktivita sice není žádaná, ale moje peníze kupodivu nesmrdí) pro nákupy budu od teď používat JustFlight a Aerosoft.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ