FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
B767 Level D pořád popojíždí :( Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: B767 Level D pořád popojíždí :(   31. 3. 2006 / 16:39
MadBird
No ja bych to na Joy nebo FSku jednoznacne nehazel. Mam letadla ktera mi na idle popojizdeji a nezastavi je vubec nic... Mam eroplany ktery na idle stojej jak pribity a ani nemusi byt zatazena brzda.

Jak rikam, problemu muze byt nekolik.

1) Joystick - presneji receno plynova paka ma sptane kalibraci a neni schopna udrzet pozici v "nule". Tim padem je pro veskere programy neustale lehce posunuta dopredu mimo idle pozici a premotorovane letony nebo letadla se slabou parkovackou proste popojizdeji. Resenim je zkusit prekalibrovat joy, nebo pomoci nastroju jako je placena verze FSUIPC nadefinovat "delsi" idle pozici pro throttle.

2) "Chyba" modelu - mam nekolik letadel kde si vazne nejsem jist jestli to ze to ero na idle uhani vpred a zpet ani krok je realne. Zkutecny pilot nejsem, nikoho kdo by na stejnem typu letal neznam. Vychazim z toho ze mam problem ktery nejak potrebuji resit. Pokud se jedna o proudovou masinu tak asi jedine reseni je spoustet motory az po vytlaceni a doufat ze nebude nutne zadne delsi vyckavani. Pokud neco takoveho predpokladam nechavam si delsi odstup od eroplanu predemnou. Pokud se jedna o eroplan turbovrtulovy nebo pistak tak je reseni relativne jednoduche. U turbovrtulovych stahnout mixture na co nejnizsi idle a pokud to nestaci pomoct si snizenim nabehu brtule. U pistaku zbyva jen vrtule.

3) FSka - ta si myslim ze je v tomhle uplne z obliga. Pouze interpretuje to ji prichazi z direct inputu (joystick) a interpretuje to podle toho jak ji to rekne model nahraneho letadla. Pokud je jedno nebo druhe spatne tak je nutne resit bud hardware > joystick, a nebo software > model letadla.

Samozrejme je mozna i kombinace reseni 1 a 2...
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ