FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 21. 5. 2024, svátek má Monika Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
CSAV - how to register Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 16:32Lubos Jahoda - CSAV / web
Hmmm..., nevím co myslíš "slavným přivezením" A310ek na LKPR. Nevzpomínám si, že bys byl v ten den na VATSIMu jako řídící nebo pilot někde kolem. Dokonce si tě pamatuji on-line naposledy někdy před dvěma lety. Let A310ek vedl Honza Štindl z Blagnacu. Celou dobu měl strašné problémy s připojením a nakonec se rozhodl to na první zastávce v Paříži zabalit. Doprovázel ho Daniel Tůma a z Paříže jsem letěl já. Dan (který se o letu shodou okolností dozvěděl až v den jeho konání) to sice "zabodl" pár metrů před LKPR, ale já jsem dosedl na 24ku. Dan není žádný šéf, za jeho pomoc mu děkuji, skutečně nám vytrhl trn z paty.
Mě uráží, když někdo prohlásí, že "nedokážu provést let s ATR". I když mám k mistrům oboru jako je David Černý hodně daleko, myslím, že jsem se za 4 (!) roky on-line létání toho hodně naučil a jsem schopen zvládnout s klidem většinu situací. Honza je (vzhledem ke svým rodinným konexím) výbornej pilot a řídící. Kritizovat jeho schopnost létat ti nepřísluší.
Momentálně děláme všechno proto, aby byla ta dubnová "deadline" zvladnutá, do VATSIM Convention chceme mít v cajku celej Crew Center.
Omlouvám se, pokud tato zpráva vyzněla až příliš agresivně, ale tato pasivní kritika mě prostě popudila. Nic proti tobě nemám. Jsi jeden z těch, které si pamatuji ještě z dob vK, ale na některé věci člověk prostě reagovat musí.

LUBOŠ
 
Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ