FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 16. 6. 2024, svátek má Zbyněk Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
On-Line Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: On-Line-jednodušeji+fshost   22. 4. 2003 / 21:53
-AG-
Reaguju i na prispevek od Radka.

ad VATSIM IVAO) Ja osobne sem na obou registrovany, ale mel sem poblemy s pripojenim a nechtelo se mi je resit, sem linej, ale o to nejde, puvodne ta myslenka vznikla jako protiklad VATSIMU a IVAO, jako prostor, kde se nemusi dodrzovat zadna pravidla, a kde si kazdy muze delat co chce, kdyz budeme chtit, budeme komunikovat jako v realu, sice ne na takove urovni jako na V/I ( od ted je to zkratka pro VATSIM/IVAO ), a kdo chce real, at de na V/I, my jsme spis prostor na to, kde si kazdy muze neco vymyslet a realizovat, napr. skupinove lety, zavody, vsechno mozny, to je fuk, jedina vec, ktera vazne, je aktivita, ja toho mam strasne moc, a casu se mi moc nedostava, a nikdo jiny aktivni neni. Jde jen o to, prijit s nejakym napadem, poslat to na muj web, a lidi se sami sezenou. Ze zacatku to byly obycejne slety, takovy chaos, a pri pokusu o organizaci zavodu, padnul server. Od te doby nic. Na webu furt nic, peru se s forem, celkove by to chtelo nejakou pomocnou silu, kdybyste mel nekdo cas, tak se ozvete na mail, nebo i sem na forum, a uvidime, jak muzete prispet.
ad vysvetleni)
IP adresa je unikatni adresa kazdeho pocitace na netu, a pro nase potreby staci vedet, jaka je IP adresa serveru, v simulatoru ji zadat, a ses pripojenej Krok po kroku je to na mym webu, ale je to navod na uz neexistujici airspace, tak nebrat doslova. Kdyby ste nekdo mel problemy, s hledanim meho webu, treba v minulych prispevcich nebo v detailech, tak je to http://fsonline.ic.cz (zatim) )
Je uplne super ze se ozval nejaky dobrovolnik na hosting ) Chtelo by se to trochu dohodnout, ja se moc neorientuju v provozu Fshosta, ale mam kontakt na toho, kdo to delal na airspace, tak bych moh sehnat jak fshosta, tak i postup jak ho provozovat...
chtelo by to hodne komunikace... no ....uvidime...
 
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ