FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 10. 5. 2024, svátek má Blažena Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Jiný MJoyMapper nebo něco podobného? Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Jiný MJoyMapper nebo něco podobného?   21. 2. 2008 / 15:43
MzM   
Ono možností je více. Jednak má MJ16 možnost těch toggle switches, jednak umí z klasického knoflíku udělat přepínač FSUIPC a jednak umí přepínač nasimulovat ten SV mapper. Jak si to kdo udělá je jen na něm. Akorát togglíků je u MJ16 tuším jenom 8, což je na všechny požadavky zoufale málo. Navíc podle mě řešení přes FSUIPC nebo přes ten SV mapper je elegantní a funkční.
Pokud nepotřebujete vyloženě MJ16 tak MJoy (jeho starší bráška postavený na Atmega8) je k dispozici i se zdrojovými kódy, vcelku i rozumně okomentovanými. Ale do tohoto se mi moc nechtělo. Jinak, aspoň co jsem stihl pochopit, je to dělané tak, že se oskenuje matrice drátů sepnuto/rozpojeno, napíše se to do kusu paměti jako sepnuté a nesepnuté tlačidlo a pak se to celé pošle jako stav USB joysticku. Togglítka navíc generují sepnutí a rozepnutí spínače jako cvaknutí jedním nebo druhým tlačítkem.
Osobně jsem si MJ16 postavil, protože Mjoy neuměl rozumně skenovat "točítka" (rotary switch), navíc má více použitelných tlačítek.
Už mám v provozu 2 MJoy a jeden MJ16. Původně byly dva MJoy na jedné desce, pak ale nešly ty točítka, tak jsem jeden ufiknul, vrazil do volantu a přidal MJ16. Teď se trápím s mechanikou a konfiguracema. Prima zábava...
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ