FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
HID Macros - otazocka na Petra Jeden příspěvek | Celý strom
HID Macros - otazocka na Petra   5. 2. 2009 / 16:33
me2d
Bohuzel to nevidim moc realne ze 2 duvodu:
1) jak dostat ta data do simu. Bud bych musel napsat driver na nejaky virtualni joy - aby se to pro Windows tvarilo jako klasickej joystick - a do toho opravdu nedelam, navic by to asi chtelo pro XP/Vista atd. Nebo to tam rvat pres simconnect jen pro FSX ale ten to myslim neumi. Pokud si dobre pamatuju (nemam tu SDK) tak jde nastavit treba naklon letadla/vrtulniku, ale nejde mu vnutit polohu joye - navic muzu mit viz joysticku ruzne mapovanejch.
2) Jak psal Marek byl by problem s kalibraci. Sice umim poznat, od ktere mysi prijde zprava, ale ve windows se to (co do absolutni pozice) chova porad jako jeden kurzor, takze pohyb jinou mysi by to rozhodil. Tohle by resit mozna slo - bud pomoci relativnich pohybu nebo ze bych si ty souradnice prepocitaval a drzel zvlast, ale ten prvni problem je docela zasadni.

A kdyz uz se tady tak vykecavam tak jeste novinka k HIDmacros: Mam tam uz dopsany cteni buttonu z joysticku/gamepadu cimz jdou konecne zapojit toggle switche (prepinace), protoze makra se trigruji zmenou stavu. A u tehle zarizeni nevadi mit trvale stlacenej button - narozdil od klavesnice nebo mysi.
Takze jsem to trochu otestoval a ted doma stavim panel se spinacema a prepinacema . Pak bude poradnej testing a pak to pujde ven.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ