FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Břeclav LKBA, Příbram LKPM a Mariánské Lázně LKMR pro FS9 Jeden příspěvek | Celý strom
Tvorba do FS - malá úvaha.   7. 12. 2010 / 23:31
Pavel K.
Vážení přátelé virtuálního létání,

dovolím si jen jednu poznámku do diskuse. Komunita okolo simulovaného létání je velká a každému se líbí něco jiného. Drtivá většina je (a i já dlouho byl) pouze "konzumenty" toho, co vytvoří jiní. Kolik z vás létá v reálu ? A kolik z vás si postavilo vlastní letadlo ? A o tom to je.
Je hezké, že někdo si létá ve FS se strojem, který není nikde zveřejněn, je hezké, že někdo má doma scenérku, kde si létá jen on a nikde jí nezveřejní. Pokud je přesvědčen, že je to tak správné, tak ho nechme být. Ale takový já nejsem a nebudu. Věřte, že pokud budu mít chuť ve svém volném čase tvořit (a zatím jí mám), tak všechna moje díla dříve, nebo později budete mít k dispozici. Dělám to přece pro radost a byla by škoda, se o ní nepodělit.
Pokud prolistuju historii péráku, ambiciózních projektů bylo tolik, že se nedají ani spočítat. Kolik z nich je uskutečněno ? Proto vznikl Čmelák, Trenér a ostatní - prostě jsem už nechtěl ČEKAT, AŽ TO UDĚLÁ NĚKDO JINÝ.
Na závěr chci uvést jen toto - nemám ve zvyku komentovat výroky na internetových fórech, tato krátká úvaha je jediná vyjímka. Cítil jsem ale jako autor povinnost se vyjádřit k tomu, PROČ a ne vysvětlovat JAK tvořím.

Letu zdar ! Pavel K.
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ