FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 27. 5. 2024, svátek má Valdemar Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ils Jeden příspěvek | Celý strom
ils   2. 4. 2013 / 21:29
lendvay
potrebujem poradit s ils typ lietadla cesna ma niekdo skusenosti?
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 21:31
anhista
Co se třeba více rozpovídat?
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 21:56
Kendy   
nejdříve bych informoval a zároveň poděkoval za radu v prvním dotazu a pak bych s dalším slušným pozdravem a slušným vyjádřením svého dotazu pokračoval. Například slovo prosím, by nebylo na škodu.

PS: Když už jsi tupej, tak bud aspoň slušnej, když něco potřebuješ od druhých.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:28
lotarev
hmmmmm najkôr som to prečítal že potrebuje lis na cesnak to by som vedel poradiť ale toto...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:34
MODYN
Tupej? Není to trošku silná káva? Už mám pár desítek tvých příspěvků načtených a mám pocit, že co se týká slušnosti i pravopisu, tak si s ním můžeš podat ruku. Přeju příjemný zbytek večera
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:37
kuma   
No, pokud máš načteno pár desítek příspěvků Kendyho (na jehož post odpovídáš), tak určitě víš, že Kendy je pruďas, ale poctivej. Pro drsný slovo nejde daleko, ale pokud se chce někoho na něco zeptat - nebo někoho o něco požádat, základy slušnosti nejen sám ctí -ale (celkem pochopitelně) je chce i od druhých.
No a když vypění - tak na hrubý pytel hrubá záplata, to se pak není mnoho co divit, že...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:44
MODYN
Mimo Periskop jsem členem modelářského fora rcmania, kde už párset příspěvků - narozdíl od Periskopu mám... A Nechápu jak je možný tohle chování zkušených k začátečníkům. Ano souhlasím s tím že na hrubý pytel hrubá záplata, ale sakra ty urážky by mu tolerovány být přeci neměly...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:44
Mike2811
No, ne že bys neměl pravdu, sám bych taková slova určitě nevolil. Ale... Perák je velmi zvláštní uskupení velmi rozdílných lidí, kteří spojuje jedna věc. A jsou si schopni a velmi ochotní pomáhat. Kendyho příspěvky tak především nepostrádají smysl a nějaký směr. V tomto případě tím směrem a cílem je pomoci uživateli dál, než si vůbec v tuto chvíli dovede představit. A taky trochu vyselektovat ty, kteří sem nepatří, nikdy patřit ani nechtěli a ještě o tom jenom neví...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:53
MODYN
Nemohu si pomoct, ale Kendy mi prostě dosti výrazně vybočuje z těch lidí, které znám všeobecně okolo letectví... Vžíjte se do někoho slabší povahy, kdo tu položí hloupý, ale slušný dotaz a v tu rázu na něj vylítne Kendy... Ten dotyčný si začně připadat jako naprostý vůl, co si to vůbec dovolil napsat sem a už sem taky nenapíše a třeba se vydá úpně jiným směrem. Sakra tohle by se přeci stávat nemělo...

Jasně člověk slabší povahy, který si nepůjde za svým cílem nejspíš nikdy nesedne za knypl velkého éra, ale mám za to, že toto je forum především o virtuálním létání.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:56
Fabo™   
Mas za to velice, velice spatne. Tohle forum je o komunite, o postavickach veselych i mene veselych, litacich njiak, virtualne, realne, nekteri i realne virtualne nebo virtualne realne.

Virtualni letani je jen takovy vedlejsi produkt.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:01
Mike2811
Jsme tu trošku na spartánštější výchovu, o tom žádná, ale stejně se za ni spíše přimlouvám. Má to své výsledky, snažíme se o samostatné myšlení a často se to daří. Věz že velká část starších uživatelů si dává velký pozor na to, co komu píše. Jestli si nějaký pubescent vyplnil 26 nepravdivě, tak nemůže počítat s tím, že se k němu budeme chovat jako k malému. Jinak člověk v 26 by už mohl mít dostatek projevu na to, aby dovedl nějak verbalizovat svůj problém. Já si tohle hlídám, jak jsem psal mnoho dalších taky, Kendy to pokud vím, dělá taktéž...

Stejný příspěvek od 10, 12 letého kluka by měl podstatně jinou odezvu, o tom nepochybuji...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:04
MODYN
Ten 2. odstavec mě uklidnil, budu tomu věřit Hnedle půjdu s lepším pocitem zalehnout
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 00:05
flaxa
Taky prosím nezapomínat na dědky přes 60 a výše, děkuji.
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 06:53
Mike2811
Ti určitě nemají problém se slušným chováním...
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 11:31
Petlok
Možná ne se slušým chováním, ale se svou roztržitostí. Hrrrr hrrr odešlou příspěvek ještě před jeho "učesáním" - vídávám to na sobě !
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:13
Kendy   
tak hele, nevyjedu tu hned na každýho a když už, tak se většinou trefím naprosto přesně a cíleně. Jestli ti jeho dotaz přijde naprosto v pořádku, tak se jdi rovnou nechat vyšetřit, nebo nereaguj a nebo se vrat na rcmanii kde je ti líp a neplet se do toho. V jeho prvním dotazu jsem mu pomohl ale jaksi už se tu milostpán neráčil ani poděkovat a ani se vyjádřit k tomu, jestli mu to pomohlo nebo vyhovovalo, prostě nic. Pak tu vysmekne další dotaz, naprosto bez "pardonu" a i bez toho obyčejnýho slůvka prosím. Tak kdo tu co posral??? S tím svojim sociálním cítěním můžeš jít víš kam.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:20
MODYN
Dobrá Kendy, nedalo mi to a musel jsem vyjádřit své pocity, které se mi nastřádaly nejen z tohoto konkrétního případu. Věřím, že tu příště vyplodím užitečnější myšlenky .)
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 07:18
happypetr   
Ono je určitě ku prospěchu věci, že tady Kendy zastává roli štiky v rybníku, jinak by se potěr moc otrkal a fórum by se stalo nepřehledný a chaotický.
Jinak kdyby jsi ho znal osobně, tak bys poznal, že je to sympaťák a rovnej chlap. (Sakra, jestli jsem to s tou chválou nepřehnal)
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 09:55
Kendy   
ne, určitě nepřehnal. Máš u mě jedno bezvíznamné plus a slibuju, že už do tebe nebudu rejpat do konce týdne.
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 10:09
happypetr   
Ty do mně můžeš rejpat jak chceš, ty šmejde. Vůči tobě už jsem imunní a zapouzdřenej...
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 10:35
tonde   
...bezvýznamné....
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 10:50
happypetr   
Já mu to chtěl napsat taky ale pak by asi nedodržel slib, že nebude vypiskovat a rejpat...
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 11:07
tonde   
...vypyskovat....
pokud je to od slova "pyskovat" - jako od pohybování rty za současného těžkého dýchání, což dohromady produkuje nadávající zvuky. Pokud je to od slova "pískat", jako že by tě fotbalově vypískal tak soráč Ještě by to mohlo být od slova "pískovat", ale že bys byl tak špinavý a museli tě drhnout proudem písku strhávaným a urychlovaným tlakovým vzduchem přes lavalovu dýzu nepředpokládám....
Peace, brothers!
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 11:56
happypetr   
Dobrá, uznávám... takže skóre Kendy-Happy je 1-1...A ty se nevymlouvej na klávesnici, já se z toho taky nevykrucuju!
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 12:43
ondras   
To bude rukama. U obou
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 12:46
tonde   
...spíš hlavou
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 14:23
Kendy   
ty pices nohama?
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 14:54
tonde   
...pises...
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 15:04
ondras   
   Seznam příspěvků  

domácí internet   3. 4. 2013 / 17:35
Algy   
Čau tonde, vidím že máš hovno co dělat, tak mi prosím poraď.
Zvažuju, že bych si rozvedl internet po bytě v zásuvkách 220V. Vím, že jsi to tady kdysi řešil, tak by mě zajímaly nějaké postřehy z praxe - jak jsi s tím spokojený, jak je to rychlý, jestli to nepadá, nebo nezpůsobuje nějaký jiný problémy apod.
Zkrátka jestli má cenu do toho jít, bo se mi nechce přes půl bytu zasekávat do zdi telefonní kabel, jestli mi rozumíš.
BTW, v bytě mám ještě staré "dvoudrátové" rozvody, jestli to má na něco vliv.

Dík moc
Algy
   Seznam příspěvků  

domácí internet   3. 4. 2013 / 18:12
Tragédie v JRD
Mám pocit, že tonde se na to vybodl ... ale proč a tak, už si n epamatuju.

Začni tím, jestli máš zásuvky v bytě na jedné fázi, nebo co místnost - to jiná fáze (apod) - pokud ano, tak se na to vybodni, neb Ti to stejně nebude fungovat vůbec, a nebo velmi blbě (bude to internet honit přes distribuční trafo, pokud bude ve smysluplném dosahu) a k tomu dalších milion problémů a problémku (občas to blbne s proudovými chrániči a podobné věci).

Nicméně psát, ať si tam dáš wifi router a jedeš doma přes wifi asi smysl psát nemá, neb to tě nejspíš napadlo jako první, a z nějakého důvodu to není přijatelné řešení .)
   Seznam příspěvků  

domácí internet   3. 4. 2013 / 20:41
tonde   
jak píše tragéd - vybodl jsem se na to. Sice to chodilo, ale sekalo se to, vypadávalo, bylo to velmi náchylné na rušení "něčím", ale experimentoval jsem s tím tak před dvěmi roky, už to může být jinak. A taky jak píše tragéd - musíš být na jedné fázi, jinak to nepude. Telefonní kabel se dá hezky schovat pod dřevěnou lištu okolo zdi a je to skoro bez práce. Anebo - jak píše tregéd - wifi.
Ale je pravda, že vzhledem k hafo wifin v našem okolí jak se začali stěhovat lidi do baráku jsem stejně nakonec NB napojil přes gigový switch kabelem, rovněž tak multimrdiální kentrum a přes wifi jedou doma jen tablety, telefony, televize a Dušínoj iPad když sedí na záchodě. NAS i tiskárna rovněž přes kabel.
Kup si to z eshopu třeba z Alzy, vyzkoušej a když nebudeš spokojený do dvou týdnů vrať, líp se ti poradit nedá, vlastní zkušenost je vždy nejlepší
   Seznam příspěvků  

domácí internet   3. 4. 2013 / 22:38
Algy   
To mi asi stačí, děkuji za cenné postřehy. Já jen, že jsem se bavil s elektrikářem, který vyměnil wi-fi (která mu občas padala) právě za tohle a od té doby si prý chrochtá. No, trik s Alzou by možná stál za pokus... .)
   Seznam příspěvků  

domácí internet   4. 4. 2013 / 00:35
Fabo™   
Padaci wifi je treba resit vymenou routeru, nebo tahanim kabelu (pokud je to mozne), ne vymyslenim blbosti po rozvodech stavenych na neco uplne jineho

Ja mam doma takove kombinovane reseni,
router ktery je napojen na telefon ma v sobe kabely na multimrdialni centrum, IPTV + jeden volny kdyby neco (diagnostika pripojeni po rozpadu site z duvodu vypadku elektriny a/nebo resetu routru do tovarenskyho nastaveni - k tomu jen tolik, ze neni nutno nastavovat po kazdem preruseni dodavky proudu, max v 10% pripadu, a to taky spis vypadne PPPoE nez wifi)
a pak druhy router ma kabelem napojen muj notebook, a s prvnim je spojen bezdratove WDSkem.

Bezdratova zarizeni jako telefony, tablety, dle potreby notebook se pripoji ad hoc k silnejsi siti, pac to nemam na stejnem SSID (tak jsem to mel, ale pak jsem to kvuli nejakym experimentum menil na ruzne SSID, kdyz jsem potreboval videt pokryti jednotlivych routru.... a pak jsem to nedokazal vratit zpatky )
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 19:55
happypetr   
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 11:08
Kendy   
to je ta rozmlacena klavesnice na dilne. Radeji budu psat z mobilu.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:21
kuma   
Mohlo by se stát, že někdo, kdo se tu nepohybuje denně nepochopí v první moment co myslíš, dovolím si proto doplnit o co jde - zde:
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=463389&lan=0&style=2#463389
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 10:18
Tragédie v JRD
... PMS. To zas bude tejden ...
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:59
Fishbed   
Ahoj Kendy, prosím vyslyš mě....děláš si ze mě prdel s timhletim???? Děkuji (doufám že to splňuje všechny tvoje kriteria pro přidávání příspěvku) jo vlastně jsem zapoměl....používám FS9
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 22:33
kuma   
Má.
-------
(myslím, že otázka byla položena jasně, i odpověď proto může být zcela stručná)
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:03
Algy   
No vidíš doktore, že taky umíš věcně poradit, když chceš.
   Seznam příspěvků  

ils   2. 4. 2013 / 23:16
kuma   
Kdepak. Já neradiul, protože jsme nikdo nebyli o radu žádáni. Já jen odpověděl na položenou otázku!
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 01:15
mirda   
Děláš si z nás prču viď??? Věř tomu,že s tím tady má zkušenost tak 95% ale taky mi věř,že s něčím podobným tě tady nikdo za ručičku moc vodit nebude.Nuže.Přímo v FS jsou návody.Anebo na youtube.
A věř mi,že se toho dá najít svým přičiněním hodně a hodně.A taky mi věř,že pak Tě to bude o moc víc bavit.
Vlevo je sloupec a ten si políčko po políčku projdi.Záhy snad přijdeš na to proč Ti to píšu.A v neposlední řadě je zde možnost kouknout do historie fora a tam Tě trkne taky mnoho věcí jakpak,že to tady vlastně chodí....
A skutečně je nás tady víc kteří rádi vidí slovíčko...děkuji...větičku...to a to mi pomohlo...bylo to tím a tím...
Taky na to přijdeš pokud si tu historii skutečně projdeš.
Letu zdar
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 20:11
lendvay
tak prepacte som novy a budem na to davat pozorr.PS dik za upozornenie
   Seznam příspěvků  

ils   3. 4. 2013 / 22:30
mirda   
V poho.Buď zde vítán
   Seznam příspěvků  

ILS   3. 4. 2013 / 20:19
Instructor
Prosím, preformuluj otázku. Aj keď mám teoretické a aj praktické skúsenosti s ILS-om, Tvojej otázke som neporozumel.

Chvalabohu, že Kendy si zobral na seba úlohu - umravňovať fórum. Je to veľmi potrebná úloha, ale spravidla sa vďaky za takúto službu nikto a nikdy nedočkal a ani nedočká.
   Seznam příspěvků  

ILS   3. 4. 2013 / 21:09
lendvay
ja len poprosim ze ak v planovaci si nastavim destinaciu ci sa mi nastavia automaticky udaje pre ils priblizenie alebo to musim pocas letu potom nastavovat sam ?Ci exzistuje nejaky ten manual podrobnejsi ako sa to vsetko nastavuje?zatial dkujem
   Seznam příspěvků  

ILS   3. 4. 2013 / 21:32
kuma   
Já bych začal s tímhle:
http://www.flightsim.cz/article.php?id=58
pročti si to, sice to není na cessnu, ale ono vůbec nezáleží na letadle, ve kterém sedíš - základy radionavigace jsou vždycky stejné.
   Seznam příspěvků  

ILS   4. 4. 2013 / 17:40
lendvay
zdravim no idem studovat dakujem za odkaz
   Seznam příspěvků  

ILS   3. 4. 2013 / 20:42
Instructor
Wikipédia po "vyťukaní " hesla ILS, Ti presne vysvetlí obsah a význam ILS-u. Prípadne si nalistuj niektorú učebnicu leteckej navigácie.
   Seznam příspěvků  

ils   4. 4. 2013 / 00:22
Rozšafín Ctibum   
Vítej v pekle
   Seznam příspěvků  

FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ