FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Cargolux 747-8 podivný vzlet Jeden příspěvek | Celý strom
Cargolux 747-8 podivný vzlet   4. 10. 2014 / 16:24
pazdzd
podival jsem se na to nekolikrat a celkem v klidu jsem stoprocentne presvedcen, ze je to zcela normalni a obycejna dekovacka, ktera diky zkusenosti pilotu byla provedena opravdu "razantne a viditelne"

1) je treba si uvedomit ze 99% leteckych spolecnosti na svete ma ve svem tymu tzv. Delivery pilots Test pilots nebo Factory pilots. U nas to jsou napriklad tzv. Airbus nebo Boeing Fleet captain nebo Fleet Commanders. Tito chlapy sem a tam letaji na obycejnych linkach a predevsim je jejich naplni travit temer 75% jejich pracovni doby v tovarnich halach a kontrolovat prubeh vyroby, provadet zalety a povinne testy pred samotnym dodavacim letem nacez pak provest samotny dodavaci let.

2) neco podobneho (v daleko mensi mire) se dela se vsemy letadly kategorie medium, heavy a super po startu po povelu "gear up" jakozto druha kontrola rizeni.

Bylo toto "Thank you" gesto provedeno razantneji nez obvykle? ANO bylo, nicmene je z videa krasne patrne jak je nose pitch drzen krasne na doporucene hodnote 10 stupnu pro 747 kdyz bylo "podekovano" a pote se teprve preslo do stoupani 15 stupnu jak je u civilnich letadel zvykem.

Kazdopadne kdyby mel nekdo zajem co se napriklad kontroluje u B777, A380 na predavacich letech, ptejte se. Par uz jich mam uspesne za sebou

http://www.youtube.com/watch?v=3wdTsIDWuVU

http://www.youtube.com/watch?v=84dFtsxvxKg

http://www.youtube.com/watch?v=3plCXaNc67w
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ