FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 18. 5. 2024, svátek má Nataša Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pohlady FSX Jeden příspěvek | Celý strom
Pohlady FSX   9. 10. 2016 / 12:53
lubost
na monitor vidim - projektor (zaveseny pod stropom) premieta hlavny obraz na stenu...
Pouzivam v tom dva LCD panely, jeden 10" (vlavo), druhy 7" (vpravo), na ten vpravo vacsinou davam GPS a tie tlacitka/rotary buton (vpravo, alebo celkom dole) su priradene, aby sa dalo nastavovat/menit veci v ramci GPS... cize celkovo graficka karta obsluhuje 5 vystupov (2x 27", 10", 7" a FullHD projektor...)
Kedze display je aj dotykovy (10" a 7"), tak pri vacsom stroji (DH8 Q400) tam davam FMS a radio... to FMS viem pekne dotykovo ovladat (zadavat hodnoty atd...)... (aj samotne GPS funguje dotykovo, cize funkciu viem vyvolat dotykom a samotne zadavanie hodnoty uz cez encodery (hodnota/posun/aktivacia)
U beznych adonov priradenie tlacidiel cez FSUIPC, pre specialne funkcie (rozsvietenie LED pri parkovacej brzde, zapnutia XPNDr pre Ivao, percentualne vysunutie klapiek cez 4 farebne led, nastavenie trimu, zobrazenie na displayoch vlavo rychlost, DME1, XPNDr, DME2) cez arduino a MobilFlightConector.
Druhe arduino (tiez Mega2560) ako UNO JOY, cize mozne priradenie az 50 tlacidiel/prepinacov.
Prave pre DH8 Q400 este sw Linda na obsluhu, kedze neda sa priradovat priamo na FSUIPC (mnohe prepinace u tohto adonu)...

A tak uz teraz riesim iba rozsirenie na bocne monitory (ako je to napr. aj tuto - https://www.youtube.com/watch?v=fMHO8l1zbfY), aby to bol akoby pohlad cez okno, ale nedari a mi zatial nic najst, ako to pre FSX a Ezdok nastavit

Lubo
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ