FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nocni osvetleni Jeden příspěvek | Celý strom
Nocni osvetleni   18. 11. 2018 / 07:42
kuknamys   
Ale moc pěkně si hraješ Ano P3D, rád bych. Ale není to tak jednoduché. Za prvé mám železo jen na FS9. Za druhé mám velice těsně svázanou naprogramovanou letovou akci na simulátoru s FS9 (stovky hodin programování). Za třetí se mi scenérie co jsem si udělal pro Vodochody líbí.

No a pak mám řadu let takový divný problém. Zkoušel jsem jak X-plane tak i FSX. Ale prostě z těchto dvou programů nevím proč vůbec nemám žádný vjem rychlosti. Když u FS9 dám nejmenší zoom (tzn. nejširší zorné pole) a proženu Alcu nad zemí tak mám pocit že letím.

To samé jsem udělal u FSX a mám pocit že jsem ve vznášedle co se vůbec nehýbe. Lehce jsem zkoušel i XPL a tam to bylo ještě horší. Nepamatuji si jestli i tam jsem to zkoušel odzoomovat na minimum, možná ne a byla to moje chyba (aby bylo jasné jinak obrázky kolegy "Leguána" mě vždycky posadí na zadek a tiše závidím. A svatou válku mezi příznivci různých simů tady na péráku mi mozek fakt nebere Chlapi nechte toho a nelejte to pivo z okna

Prostě vždycky když vyzkouším FSX s Tvojí úžasnou scenérkou tak je to naprosto bájo na koukání (a pro dopraváky a malé éra nic lepšího neexistuje). Ale stejně si pak pustím svojí stařičkou FS9 a teprve tam cítím, že je to prostě ono a že letím a tu rychlost opravdu "cítím".

Nevím, třeba jsem to zkoušel jen na PC které na to neměly. Nebo mám nějaký problém já sám v hlavě. Třeba je to jen o zvyku. Prostě nevím ale tu rychlost když ženu Alcu nízko nad zemí v odzoomované FS9 prostě cítím a v XPL a FSX prostě ne. Je to věc kterou už léta vážně nechápu.

A ještě jedna maličkost. Když ti simulátor trochu dobře létá a navíc si naprogramuješ nějakou misi tak aby byla na hranici možností to vůbec zaletět tak tam na to klasické : "Pane doktore vy jste se zase kochal" - vůbec nezbyde místo.

I když je jasné že graficky je FS9 už dávno mrtvá a s tím co je u XPL a P3D se to prostě nedá srovnat. Prostě přechod na něco novějšího není v případě simulátoru Alcy vůbec jednoduchý. Jak z technického hlediska (stovky hodin programování), tak z finančního hlediska (teď na to fakt nemám) tak i proto že mi prostě ta rychlost z FS9 jinde chybí

No ale třeba simulátor L-39ZA je plánovaný pro FSX a jestli se to povede tak se budu těšit až se zase proletím nad Tvými čechami (je to bájo) a možná i v noci

Díky za to co děláš
 
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ