FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Concorde - xplane11 Jeden příspěvek | Celý strom
Concorde - xplane11   12. 5. 2019 / 15:03
Willhelm   
Se svými dvěmi roky s XP11 jsme v podstatě nováček co nic nepamatuje, takže stav v jakém byl vydán Concorde je pro mě určitou metou kam až se dá zajít v "early access" přístupu. Aktuálně je možno se kochat exteriérem a interiérem, kde je však dost chybějících budíků a minimálně 60% přepínačů a točítek je prostě totálně nefunkčních. Colimata oznámila, že tam má přes 1000 ovládacích prvků, které bude třeba doprogramovat a aktuálně to vidí na rok práce do verze 2.0 která by tak nějak měla být se všemi plánovanými fíčurami.

Další věc budou extra pluginy třetích stran - třeba Better Pushback momentálně nefunguje, ale S. Kiselkov už Colimatě psal kde mají chybu.
S concordem v 1.0 se dá lítal akorát "na ruku", AP nefunguje. V další verzi 1.1 by autoři chtěli zprovoznit alespoň ALT Hold a HDG Hold. Nahazování zatím pomocí pokynu palubnímu inženýrovi.

Osobně to beru jako velmi dobrou ukázku tisíců hodin již odvedené práce a takovou "Kickstarterovskou" kampaň a protože Colimatě věřím, tak jsem zakoupil. Snad se najde více podobně smýšlejících a tento možná až moc ambiciozní projekt neskončí na nedostatku zájmu xplejnistů a financí.

Oni ho Němci v technickém muzeu mají, ale přijde mi, že modelování jakkoliv detailní, byla v tomto případě ta nejlehčí část projektu, protože hledat dnes jak co u Concordu fungovalo to už je archeologie.

Při koupi je zákazník naprosto korektně upozorněn, že se jedná o Pre-Alfa verzi, jenž je určena TRPĚLIVÝM zákazníkům, kteří hlavně chtějí projekt finančně podpořit. Přesto je na supportu jen za víkend přes 1500 příspěvků kdy mi přijde, že většina lidí snad neumí číst manuál a reportují zcela zbytečně nefungující věci, které jsou jasně deklarovány jako "ve vývoji".
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ