FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 23. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
OT: Hnus velebnosti Jeden příspěvek | Celý strom
OT: Hnus velebnosti   12. 1. 2022 / 16:02
Willhelm   
S tím rozdělením potenciálních pachatelů vřele souhlasím.

Ad stěžující si matka - to může být diagnóza, některé jalovice, zvláště ty intelektuálního zaměření si po porodu v krátké době tzv. ´´vykojí mozek´´. Takže by si pravděpodobně stěžovala i kdyby letěli k jejímu dítěti, které by se třeba během poledního šlofíčku začalo dusit. Akorát, že by to nebyla stížnost na to že vůbec letěli, ale že letěli příliš pomalu.

Jo jo lidí co si potřebují vybíjet frustrace je všude dost, nový dálniční most nám tu vydržel neposprejovaný asi 6 týdnů, po které jsem se bláhově domníval, že by tu mohlo hezčí prostředí než se starým silničním mostem.

Dovolíte malou odbočku? Naše nové arcidílo architektury přívábilo zavětrovanými loži mostních ložisek bezďáky. Ale bezďák v ruských maskáčích, s přenosným termoiglů, kupících odpadky celkem drahé stravy je divný. Za komančů by tu nevydržel dvě noci, protože by lidi hned nahlásili že je tam někdo koho neznají a nemá tam co dělat. Dnes lidi chodí okolo a nikomu to divné nepřijde. Paragraf za příživnictví je pryč, ono by ho v podstatě ani nebylo za co zabásnout. Nevím jestli jsme to s tím polevením zákonů, disciplíny a obezřetnosti v té postcoldwar éře nepřehnali.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ