FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Rotate MD-80 autoland a AP/AT disc. Jeden příspěvek | Celý strom
Rotate MD-80 autoland a AP/AT disc.   10. 5. 2022 / 14:28
Willhelm   
Díky ta tip, to zní přesně jako MD procedura. Bohužel nefunguje a to proto, že jsem si spletl dva příspěvky o implementaci čehosi v posledním patchi a měl jsem zo to že to je autoland. Dal jsem si tu práci a prošel dnes pořádně a v klidu support fórum - chybějící autoland slibovaný od roku 2017 komunita naposledy vytáhla v roce 2021, Rotate na to odpověděli, že priorita je MD-11 ale, že to je každopádně pořád na ToDo listu MD-80. Tak snad po žních, nebo pod stromeček. Valentýna ani první máj už letos evidentně nestihneme.

Nicméně jako byeffect při tom pokusu otestovat Autoland před odletem na zemi, jsem zapl AP a kupodivu se mi annunciator podařilo dvouklikem zrušit. Takže podezírám, že problém je v tom, že jak já to vypínám po sobě, tak to je špatně, tak teď při dalším letu zkusím vypínat dvouklikem než přejdu k vypnutí druhého kanálu dvojklikem a snad to bude OK.

Moje nadávné přirovnání k Yak-40 mimochodem není tak od věci i v kokpitu. V té MD-80 tam taky po nějakém logickém flow zprava doleva, zleva doprava, nebo shora dolů, není ani památky. To je tak boží muset se opravdu umět orientovat a vědět co kde je. Konečně jsem našel ten správný checklist pro xChecklister, který je dělaný podle reálných checklistů a ne nějaký komunitní pokus o implementaci logického flow do téhle šílené mašinky.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ