FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Rotate MD-80 autoland a AP/AT disc. Jeden příspěvek | Celý strom
Rotate MD-80 autoland a AP/AT disc.   10. 5. 2022 / 22:00
Willhelm   
JJ tohle znám, dával to sem myslím Pips a na základě tohodle videa jsem si vzpomněl, že MD-80 bylo po Tu-154 moje druhé kupované éro do XP11. Když sem to teď nahodil, první bylo, že jsem podle toho videa zkoušel ty fíčury co tam popisuje. Něco je - jako ten pohyblivý sluneční štít, něco zas ne. (Třeba animovaný mechanismus okna z Appolo space programu nebo PERF tlačítko či zrcátkový kompas.)

Začal jsem si o tom něco číst a ono tohle éro bylo v tolika věcech mnohem lepší než 737 - vzalo to o pár lidí míň než Bulík, ale pasažéři tam měli podstatně více místa a raději lítali MDčkem. Velmi nízký podvozek a dvoje svoje vlastní schody dělaly tohle éro celkem dost nezávislé na infrastruktuře letiště. Nikde jsem zatím nenašel srovnání provozních nákladů a časové náročnosti údržby. Tam by mohl ležet zakopaný pes, proč souboj s Boeingem soudruzi z MD nakonec projeli o prsa dvanáctileté školačky.

Rád bych se potkal s konstruktérem toho okenního mechanismu a potřásl mu pravicí. Mám podezření, že jeho dcera emigrovala z USA do SSSR a tam pak navrhovala podvozek Mi-23.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ