FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
TOPGUN Jeden příspěvek | Celý strom
TOPGUN   21. 6. 2022 / 09:31
Maverick24
Nikoho bych neodsuzoval za to, že se mu to nelíbí, spíš bych přispěl se svojí troškou do mlýna:

Ale napřed otázka - viděls to s dabingem nebo v originále? Na dabing bych neměl odvahu .

Jestli měl někdo fakt strach, že to zk**ví, tak já. Od druhé třídy jsme si představovali, jaká by dvojka mohla být a o čem a po těch letech jsme se konečně dočkali. A když ten film skončil, oddechl jsem si: fakt to nezk**vili. A byl jsem na něm dvakrát a ještě jednou plánuju jít.

Jedničku jsem viděl asi v 7 letech. Od té doby se počet shlédnutí jedničky v mém případě počítá na vyšší stovky. Jako malej jsem to žral jako naprosto reálnou věc, později jako uvěřitelnou, postupně se to u mě přerodilo jednoduché rčení - Je to pohádka pro piloty a k jako takové je k tomu potřeba přistupovat. A dneska si to pouštím prostě proto, že to mám rád. Je to pocta k určitému druhu letectví, stejně jako dvojka. S kamarádama si z toho děláme srandu, házíme po sobě hlášky z těch filmů, občas někdo něco plácne i do rádia, nosíme na společný akce trika s topgunem - prostě to do našeho univerza patří no.

Příjemně mě překvapilo několik skutečností:
- navázání na jedničku - byť jednoduché - nesnaží se to být za každou cenu lepší, jedničku to nepopírá, jako některé jiné druhé díly, váže se to k jedničkové background story (,,...průlety kolem pěti kontrolních věží a jedné admirálské dcery!! ,,Penny Benjaminová..??; Iceman jako admirál, Maverick vydržel být instruktor 2 měsíce, ...)
- spouštění 14ky mělo hlavu a patu
- žádná velká politika
- žádný gender sračky

Na premiéru naběhlo 12 retardů v kombinézách nebo minimálně aspoň s Top Gun tričkama, protože prostě je to náš film a vůbec se za to nestydíme. Premiéry některých dílů Hvězdných válek nebo Harryho Pottera vypadaly ještě hůř

Ten film neni dokonalej. Je to pohádka. Je to prostě pohádka. Ale v nejlepším smyslu slova. Kdo z nás si jako malej přesně na tyhlety akce nehrál, nebo si na ně nehraje dodneška (DCS, apod). A tady to vidíme na plátně. Za mě je to boží. Nesmíme být přehnaně kritičtí jen proto, že do toho světa víc nebo míň patříme, že víme, že některý věci by takhle být nemohly, že některý věci takhle fakt nefungujou, atd. atd. Tím bych si jen kazil zážitek.

Cruisovi patří obrovská poklona za to, co z toho filmu dokázal s kolegy vymáčknout. Je to to, co to má být, je to prostě Top Gun. Nepopřelo to samo sebe. Dostali jsme přesně to, co jsme očekávali.
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ