FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Cista instalace MSFS - velikost (Stóře ) Jeden příspěvek | Celý strom
Cista instalace MSFS - velikost (Stóře )   18. 5. 2023 / 19:54
PepaFL
po stahnuti úvodního instalátoru 5 GB výběr edice Premium Deluxe a oznámení že bude stahovat 136 GB. Na gigovem internetu ráno kdy by simaci měli spát po probdělé noci server nedával víc než 275 Mbps do cca 75% instalace. Po zahájení souboru 481 / 481 klesla rychlost na cca 80Mbps a procesor byl víc vytizenej- pravděpodobně to nabobtnalé .cgl potřebovalo nějakou péči o sebe během stahování a procesor na tom makal zatímco stahování se zpomalilo protože víc se víc nestíhalo zpracovat. Po dokončení instalace nakouknutí do marketu a zjištění že se nainstalovala Deluxe ale ne nižší Premium - tak další asi 3 GB k tomu. Rychlost stahování pořád stejná, FBW v té samé době (po skončení stahování simu ) dával 770 Mbps, speed test přes 1.100Mbps Propustnost simovskych serveru tedy nic moc, zdá se.

Proč to všechno ? protože se Sim na počítači výhradně pro létání zbláznil ( po update ? ) Přestal synchronizovat, nepoužíval rolling cache, tahal textury přes textury... Odhlášení ze storu, xboxu nepomohlo, reset online ano. Ztráta logu obnovila funkčnost synchronizovaní, přinesla ale nové dosud nepoznané problémy - světla u mých letadel velikosti hodnotné mince, okolní provoz zářil jako nájezd UFO. Laborování s nastavením, HDR, ovladacema....odinstalace windows update, dodrbane KB ...239 az do rozhodnutí nové instalace Win a Simu.

Zkusil jsem Azure jestli na čistém funguje. První 3 přelety MIA, MCO, RSW vše v pořádku. SFO- Azure pořád ok. Paráda. SFO- MCO pohodička skoro až do konce. 30NM před letištěm Azure mlčí. Mlčí až do přistání. Přistání v pohodě, odpovídal jsem na to co se dalo precist...Nahled do logu - oupsss, let započítán Ground to ground ale přistání NULA. Čerstvý nový vyvoněný log a už se liší počet startů od počtu přistání.

V nové instalaci není vidět část Airbus ovladačů , jen plynové páky, Ne klapky, speed brake, parkovací, autobrake, trim atd. Naštěstí to je namapovane tak ze funguje i přes neviditelnost v nastavení. V logu zmen poslednich update Simu je zminka o opraveni letovych ovladacu. Netreba tedy dal patrat proc to nefunguje, proc vypnuti pristavacich svetel automaticky rozsviti TO svetla atd..

Chybí v menu možnost reset zoom v cockpitu. Měl jsem to tak že se zoom vrátil do normálu ale poloha vidění zůstala stejna. to tam teď v nastaveních dohledat nemůžu. Jen prizoomovat, oddalit- ne ale reset při zachování směru pohledu.

Stastnej nejsem ale dá se říct že částečně spokojenej. Udělany 2 clony disku aby se to cele nemuselo opakovat.Verim ale že nás dříve nebo později MSFT přesvědčí že nová čistá instalace toho všeho bude lepší než nějaká obnova z image.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ