FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Plachtarska soutez Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Plachtarska soutez   30. 6. 2003 / 13:48
JBr   
Vzal bych odpovedi poporade:

1) online varianta jak ji predlozil OK-PKU NEPOCITA se siti Vatsim/Ivao, ale jeho serverem FSonline

2) vyhodnocovani by se stejne muselo delat z loggeru, protoze jen tak ziskam prehled o casech, rychlostech, o tom ze vazne statovali/otocili/konicili tam kde meli, etc - je na to i slusny softik na analyzu.

3) sjednoceni modelu - muj nazor je ze rozhodne ANO. Dokazes si predstavit v realu situaci, kdy se na rost postavi 15 Vos a mezi nima poradnej brus, kterej nema jako Vosicky 1:36 ale treba 1:50? Zrovna ted v sobotu jsem byl svedkem, kdy u nas u letiste tocil preletar s Vosou skoro v rozpadu nejaky slaby metrik, aby mohl preskocit diru a zhruba ve stejny vysce se tam okolo prohnal nejaky brus, ktery tak 160km/h presvistel pres letiste a zmizel nam v dalce. To uz je to litani kapanek o necem jinym. Proto bych chtel sjednotit podminky, aby to nebylo o schopnostech letadla, ale pilota. Uvazoval jsem o svoji Vose, abysme se drzeli v tech domacich pomerech. Prozatim je sice jen verze pro FS2000, ale hodne brzo se to doufam zmeni

PS: pripadne mam uz nejakych dva a pul roku udelane pravidla, takze kdo ma zajem, muze dostat k nahlednuti (z 90% vychazi z pravidel plachtarskych soutezi FAI)
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ