FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
xEnviro Jeden příspěvek | Celý strom
xEnviro   18. 1. 2017 / 23:51
mirda   
Chtít, nechtít můžem jak chcem Ono asi to pojede tak nebo tak a někdy třeba úplně peckově oproti xE. Nevíš. Ale protože je, co vím SKP, RWC atp dostupný pouze na XAviation a to mám spojený s hulvátem Cameronem a díky tomu a ikdyž se nemá přát nic zlýho je mi teď SKP víš kde... a pro mě za mě ať třeba celej SKP projekt zdechne. Jejich SKP, RWC a SoundMaxx si můžou nacpat do ..... a točit se na tom. Mám to přendaný úplně pryč mimo pevný disky na PC.
Teď vlastně v podstatě zapnu sim a mám počasí aniž bych někam instaloval ještě něco co ty mraky bude pohánět a třásl se zda si náááhodou ty 2 SKP + RWC v něčem neporozuměli a výsledek bude triskní zážitek či náhánět info proč to nejde..... uf díky, už nechci. Podotýkám na obranu SKP nikdy, opravdu nikdy jsem nic takovýho řešit nemusel, ale čím víc toho v simu bude naflákanýho aby to dělalo počasí tím větší šance na nějakej morybundus.
Ale všechno má svý. Víš jak. Klucííí z Ruska uznaj, že to něco sice hodilo, ale už je to nebaví tak vypnou server i to ostatní kolem a bude po hehe. A my xE zastánci budem za blbce Tak doufám, že to hoši nepos.rou a bude to jen a jen lepší. Toť je tak vše co můžu dělat Doufat.
Nu což. Neuděláš nic. Mě xE tak nějak dává co jsem hledal. A jak si psal umí toho víc než udělat mraky od nevidím do nevidím a mlhu/mraky v údolí přes kterou/rý není vidět na zem. A taky se mi líbí jak to mění vlastnosti světel na letišti v mlze. Opar v dálce a já nevím kýhovýra ještě co. Mám to krátce, ale vím přesně, že SKP ve mě žádný takový nadšení nevzbudilo. Ano bylo pár situací s SKP který prostě s default XPL mrakama nemůžeš vidět, ale bylo to máááálo. Nechutně mááálo za ty prachy. SKP je fakt pro GA kochající se piloty v hezkém počasí a sem tam mrak ke kterýmu můžou popřípadně vystoupat ať si ho prohlídnou.
Což s SKP není problém protože k němu fakt daleko nepoletí
Letu zdar!
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ