FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Opatrně s Global Earth Jeden příspěvek | Celý strom
Opatrně s Global Earth   1. 5. 2019 / 09:24
JirkaK
Nepsal jsem že je to bezchybný produkt, ale z úvodního příspěvku jsem měl pocit že jsou pochybnosti o tom že někdo z čistého nebe vydá něco co tady jiní ohlásili už před nějakou dobou a stále jsou ve vývoji.

V tomto směru se jim to povedlo, nehodnotím textury autogenu, ty dle mě nepotřebují změnu, ale ground textury v XP jsou otřesné, nekvalitní, působí blurry i při maximální kvalitě. Tady GE není co vytknout, husté lesy jsou pak něco co mě třeba v XP neskutečně chybí.

Ano pár lidí tam reagovalo negativně. Tyx negativní komentáře se týkají například nulové dokumentace, tedy i neznalosti kde se co instaluje a že to (zatím) nejde odistalovat jinak než puštěním instalace XP která stáhne originál soubory.

Tzn. produkt není dospělý, je uspěchaný a je to zřejmě z důvodu nedospělosti vývojáře. Ten se alespoň zatím snaží, vydal už tři patche, které buď něco vylepšily nebo opravily., ale poslední komentáře v diskuzi třeba z těch tří pachů za krátkou dobu dělaly problém. Mě osobně to naopak přijde známka toho že se vývojář snaží produkt vylepšit/opravit. Například ChasePlane pro FSX/P3D jednu dobu dostávalo updaty snad obden, nikdo to nekritizoval, naopak autora za časté updaty chválili., Takže asi záleží na úhlu pohledu každého jednotlivce.

Nikde jsem si ale nevšiml nějakých negativních komentářů ve smyslu že by slibované features nefungovaly.

SFD Global i ORBX Base budou komplexnější addony, nebudou jen nahrazovat textury, ale měnit scenérku, resp. minimálně overlay, protože jinak si nedokážu představit že by byl pro specifické lokality schopen používat vlastní textury. Sice v XP11 už je autogen vylepšený a pro evropu více reflektuje místní architekturu, ale přeci jen, rozdíl mezi vesnicí v čechách, rozdíl mezi vesnicí v alpách, mezi vesnicí v Řecku nebo v Norsku nevidím.


Rád si GE koupím až trošku dospěje, v ideálním případě bych chtěl snadnou možnost jak ty nové textury injektovat a mít možnost se kdykoli vrátit zpět, v podstatě to co dělal ORBX Base či REX ve FSX, který umožňoval vytvořit zálohu textur které přepíše a tu na vyžádání vrátit, stejně jak to dělá třeba UWXP
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ