FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKPR - WIP II Jeden příspěvek | Celý strom
LKPR - WIP II   11. 6. 2014 / 21:17
Premek
Poslechni Davide, nevím odkud bereš takové "přesné" informace. Nevěřím tomu, že by si je měl od Michala, protože ten na rozdíl od tebe nemlátil prázdnou slámu, ale opravdu udělal obrovský kus práce.
Schválně jsem si teď prošel veškeré maily, které jsme si s Michalem vyměnili a není tam ani jedna zmínka o FS9!
Ano, původně byla zmínka na našich stránkách, že bude verze i pro FS9. Jenže to se bohužel změnilo při změně původních plánů, které jsme neměli možnost moc ovlivnit.

Buď tak hodný a vysvětli mi tuhle větu:
"nicmene jde o princip, z pohledu poskytnuti fotek od Michala pro tyto dva pany vyvojare, to bylo v tom pripade asi nedorozumeni"
Jaké nedorozumění či princip máš na mysli?

Jseš opravdu natolik chudý duchem, že si myslíš, že dělat verzi kvůli jednomu člověku, byť nám velmi pomohl, je reálné? Pokud se nepletu, Petr s ním otázku vyrovnání probíral. Buď tak laskav a nedělej z nás podvodníky se svými "zaručenými" informacemi! Zajímavé je, že se neozve Michal, který jediný by měl na tohle právo...

Jen pro zajímavost, vybírám kokrétní větu z prvního mailu, který jsem Michalovi poslal 15.4.2012 a věřím, že Michal se zlobit nebude:
"Jedna se o to, ze pro Aerosoft vyvijime LKPR pro X-Plane a FSX a radi bychom to udelali s nejvetsi moznou presnosti."

Nechci zabíhat do flame ohledně FS9, to je nekonečný příběh - ale jen upřesním, že jediný důvod pro to, že se nedělá verze pro FS9 je skutečnost, že je scenérka dělaná přímo pro FSX a ten náš způsob není zpětně kompatibilní. Takže udělat verzi pro FS9 by znamenalo dělat vše znova od začátku.

Buď tak hodný a zdrž se dalších komentářů, pokud to nebudou věci o kterých ses Ty bavil se mnou nebo s Petrem. A těch, pokud mi paměť slouží, opravdu moc nebylo...
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ