FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKPR - WIP II Jeden příspěvek | Celý strom
LKPR - WIP II   12. 6. 2014 / 08:04
FSPilot   
Seš úplně mimo

FS9tka je stále velmi živá a já ji používám pořád (viz moje screeny tady). FSX na houby. Je to takový nedom*dek a to by sis moh přiznat sám (a myslím, že všichni, kdo se nad tím zamyslí, budou souhlasit). V době, kdy vyšel byl natolik "revoluční", že to nikdo nerozjel a dneska je jeho technologie tak zastaralá, že na ni nemá smysl plýtvat výkonem, obzvlášť, když existují pokročilejší alternativy. Dneska si ho koupí nebo jinak pořídí jen ten, kdo netuší, že existují jiné varianty.

Dneska je doba P3D/XP10. XP má ještě co odhánět po grafické stránce a "user-friendly UI", ale jinak je na vysoké úrovni a P3D se pokouší jít s dobou a s podobnými nároky na HW dokáže udělat stokrát lepší grafické prostředí, než FSX, se zachováním kompatibility s většinou addonů dělaných na SDK pro FSX (vlastně ani nevím, jestli jsou nějaké, co nefungují).

Ad. koupím/nekoupím... předpokládat, že FS9tkový člověk nekoupí, zatímto FSXkový koupí je naprostý nesmysl.

FS9 vyšla v polovině roka 2003, FSX v druhé polovině 2006. FS9 bude 29 července slavit 11 let, a FSX letos v říjnu 8 let. Jiné dnešní hry jsou považovány za staré a nepoužívají se už po 2, 3 letech. Tady je to už kolem 10ti, takže i tak si myslím, že je to i tak úctyhodný výkon pro obě verze.
 
Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ