FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Xplane - HW požadavky Jeden příspěvek | Celý strom
Xplane - HW požadavky   2. 1. 2015 / 14:21
mirda   
Tak to doplním ať to není takový hrubě urputný Omlouvám se Davidovi Kdo tam prostě just chce SSD tak ať ho tam má. Upřesním na co narážím. Dost často se také krom toho jakou, že přesně komponentu řeší poměr ceny a výkonu. Sám jsem se podle tohoto vzorce při pořizování PC komponent úplně moc neřídil, ale budiž jak píšu vejš kdo chce SSD ať ho má. Protože je zas X důvodů proč ten SSD mít. Pojmou už daleko víc a za levnějc.
Když jsem viděl co jsem poskládal za několik let do FSX bylo mi jasný, že cokoliv dalšího okolo simu se musím držet hesla 1 simulátor= pokud možno 2T kvalitní HDD. Přesto jsem nemohl vynechat nějakej ten test HDD vs SSD. Kterej jsem ale prubnul jen u XPL. FSX už prostě....prostě už nebyla chuť.To je vedlejší.
Hlavní je, že jsem prostě praktickej přínos SSD v XPL za tu cenu nenašel. Někdo to vidíte, viděl jste na vlastní oči jinak. Prostě viditelnej test v XPL pro všechny. Ne jen osobní dojem. Protože ten můj dojem je sice můj, ale může bejt úplně špatně a blbě jsem koukal

 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ