FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 1. 6. 2024, svátek má Laura Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
TNCM XP11 Jeden příspěvek | Celý strom
TNCM XP11   6. 4. 2018 / 15:15
JirkaK
AFS nepoužívám, ale jsou tady lidi co ho mají, ti určitě řeknou více z pohledu funkčnosti. Je to opravdu víc o tom, sednout do letadla, nic neřešit a letět.

Z toho mála co sleduji... je dost omezená nabídka rozšíření, a jediný externí developer je ORBX. V základu to má jen pár míst detailně zpracovaných - několik velkých amerických měst. Ortho použité v základu je tuším 2.4m/px a opět je značně limitované rozsahem. ORBX vydal několik letišť a plánuje vydávat další plus ty TrueEarth regiony.

Ti kteří si to kupují, tak to typicky nekupují jako primární simulátor ale jako 2. nebo 3. v pořadí. Docela běžné je že mají třeba P3D pro nějaké advance airlinery, XPL pro VFR a když chtějí lítat s VR, volí AFS. Prostě neřeší který simulátor je lepší a který horší a používají ten, který je pro specifickou činnost pro ty lidi nejlepší. V AFS není problém lítat nad komplexní ORBX scenérkou s VR headsetem a držet 90FPS, přitom P3D nebo XPL by v tom stejném scénáři bojovali s 30FPS.

úplně nejlepší bude když si to koupíš na steamu a vyzkoušíš na vlastní kůži, na steamu máš 2 hodiny času. Do 14 dní od koupě s max 2 hodinami herního času můžeš požádat o vrácení peněz pokud nejsi spokojený.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ