FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
PMDG DC-6B Jeden příspěvek | Celý strom
PMDG DC-6B   12. 10. 2021 / 18:12
Willhelm   
Tak v tom případě by ty rychlosti bajočko seděly. Nicméně jsem si teď ze svých poznámek našel další nesoulad. Rate of climb je zase dle wiki 1070ft/min - dle příručky stoupám při udržení IAS 150KT což mi dává VS +600ft/min. do cca FL100 a pak to klesá až na 500ft/min mezi FL160 a FL170.

Další věc jsou ty superchargery. Ty mě asi točí nejvíce. Metodiku jsem si nastudoval - snížit tlak lehce pod 30 inch a pak zapnout vstřikování vody - tlak vystřelí nahoru k 40 inch a v tomto režimu by měly motory mít poloviční spotřebu při zachování otáček a výkonu. Prakticky se to chová tak, že se zapnutýma SCH sice motorové parametry držím jak by měly být, vrtule točí pořád 2150, teplota válců zůstává v zelené, ale indikovaná rychlost klesne tak o třetinu. Bohužel to není čisté XPL éro a dost věcí zůstává za oponou toho jejich pluginu, u kterého kromě toho, že obstarává DRM službu, toho moc nevíme.

Bohužel z nedávno zveřejněné modifikace polského kolegy DC-6 pro XP11.55 moc nadšený nejsem. Ano udělal k tomu moc hezký repaint US Navy, ale pod Vulkanem to rozchodil tak, že se musí Vulkan v menu vypnout a Plugin Admin nahradit starou OpenGL verzí co byla před Vulkanem. Jinak nechal všechny moje původní opravy modelu i úpravy acf. Nevím proč jsem čekal nějakou verzi co by poslala do věčných lovišť ten PMDG plugin...
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ